Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem borítékos KKV, minden fehér, mint az orrok a győri polgármesteri hivatalban.
Eddig nem kellett kérnem fizetésemelést, mert jött, mielőtt szóltam volna, de a legutóbbi egy éve volt. Az asztalra elég sokat tettem le(pl. rakás túlóra nem stresszmentesen, hogy megússzunk egy sok számjegyű kötbért), amit idén honoráltak már bónusszal is, de ettől függetlenül úgy látom, hogy fejleszteni kéne a béremen.Nem agresszív kismalac módjára vetném fel a témát, jó kapcsolatom van a nagyfőnökkel, van mivel alátámasztanom a dolgot és amúgy sem vagyok egy primitív barbár.
Amúgy vettem részt recruitmentben és látom, hogy mennyire nem találni senkit, főleg ha nem egy multi vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest