Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem borítékos KKV, minden fehér, mint az orrok a győri polgármesteri hivatalban.
Eddig nem kellett kérnem fizetésemelést, mert jött, mielőtt szóltam volna, de a legutóbbi egy éve volt. Az asztalra elég sokat tettem le(pl. rakás túlóra nem stresszmentesen, hogy megússzunk egy sok számjegyű kötbért), amit idén honoráltak már bónusszal is, de ettől függetlenül úgy látom, hogy fejleszteni kéne a béremen.Nem agresszív kismalac módjára vetném fel a témát, jó kapcsolatom van a nagyfőnökkel, van mivel alátámasztanom a dolgot és amúgy sem vagyok egy primitív barbár.
Amúgy vettem részt recruitmentben és látom, hogy mennyire nem találni senkit, főleg ha nem egy multi vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honda topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest