Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem így ebből az egészből az jött le, hogy idehaza nagyon-nagyon elkélne az oktatási rendszerben az amerikaihoz hasonló vita-óra vagy érvelés mint tantárgy.
- Egyrészt 1 szóval sem írtam, hogy nekem igazam lenne, vagy nálam lenne a truváj, csak egy általam reálisnak képzelt becslést írtam le
- egyáltalán nem az én esetem használtam fel hozzá, konkrétan 0 személyes "csipet" van benne
- többször, egyértelműen, teljesen általános, mondhatni az egyetemes tudás részét képező információkkal próbáltam példát alkotniezzel szemben több oldalról az jön vissza, hogy
- "mert ez így hülyeség"
- "ez 100% tény"
- "mert akkor is"
- vagy éppen a másik térfélen példálóznak teljesen egyedi preferenciákkal ("hülyeség, emrt én nem járok orvoshoz")
- konkrétum, vagy általánosan használható példa nélkülnyílván ez egy netes fórum, de ugyanakkor információcserére alkalmas platfrom, így akár lehet_ne_ értelmes vitát folytatni ezekről, csak az a gáz hogy amíg nem érvek ütköznek, hanem szubjektum és mindenki szögnek néz mindent amíg kalapács van a kezében, addig nincs értelme

Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honda topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs