Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Engem inkább a távoli jövő miatt érdekel a téma. 30-40 évet le kell még dolgozni, és nem tudom, lesz-e akkor egyáltalán olyan jellegű munkakör, hogy "kontroller". Multinál dolgozom, és szerintem simán benne lehet egy cégen belüli váltás (akár támogatott átképzéssel), de 50-60 évesen biztosan nehezebb lenne.
Alapból inkább mondanám magam IT-beállítottságúnak, mint közgazdásznak (pedig közgázt végeztem), de azt egyenesen kizárom, amit htomi85 írt (azért kösz a tippet!
), hogy alapítsak céget, meg legyek egyéni vállalkozó. Önismereti tesztek alapján, és egyébként is tudom magamról, hogy nem akarok vezető lenni. Nem is értem a mostani vezetőimet, hogy bírják idegekkel a beosztottak hülyeségeit.Visszatérve a Hays-felmérésre, a tipikus kontrolleri fizut 580k-ban határozza meg, az IT fejlesztőit pedig 750-850k közé teszi (medior szintet nézve), ami durván harmadával több fizu. Én ebben gondolkodom, hozzátéve, hogy csak a pénz miatt nem váltanék. De jó, ha az ember felkészül, és vannak "menekülési" tervei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Éjszakai műszak
- Facebook és Messenger
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- További aktív témák...
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy alapítsak céget, meg legyek egyéni vállalkozó. Önismereti tesztek alapján, és egyébként is tudom magamról, hogy nem akarok vezető lenni. Nem is értem a mostani vezetőimet, hogy bírják idegekkel a beosztottak hülyeségeit.