- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
salieri. #10512 üzenetére
Most jutottam el oda, hogy el tudjam olvasni a beszámolód.
Baromira fáradt voltam ekkorra Hidd el, 8-10 óra városi vezetés után se leszel frissebb egy nagy járművel.
"Próbáltam higgadt maradni,a lényeg nem szabad elveszíteni a fejünket" Ez nagyon fontos, mert az utakon a közlekedésben is így kell csinálni.
Szóval a vizsgálaton megpróbálnak a valós körülményekhez hasonlókat szimulálni, tehát aki "adottságilag" alkalmas arra ,hogy sofőr legyen az nem fog megbukni itt sem, aki meg nem, az jobb is ha megbukik mindenki érdekében.
-
picur220
veterán
válasz
salieri. #9373 üzenetére
Ha 30 órát vezetsz, akkor a naplóval nem tud játszani, mivel ha nincs meg a 30 órád, akkor nem mehetsz vizsgára.
Az intenzív tanfolyam egyfajta parasztvakítás. Ha én azt mondom, sürgős, akkor olyan oktatót ad, aki szabadabb, kevesebb tanulója van jelenleg, és akkor nála leht,hogy minden nap v minden másnap tudok vezetni.A problémák Bp-n inkább a vizsgabiztosokkal vannak, mintsem az iskolákkal, nagyon megy a korrupció. Nekem a oktatóm azt mondta, hogy ha itt is az menne, akkor ő nem oktatna többet, mert nincs értelme.
-
jerry311
nagyúr
válasz
salieri. #9057 üzenetére
Igen, mar volt par ember, aki ezzel jott. Ez vagy nem igaz vagy mashogy is mukodik a rendszer.
Eddig minden jogositvannyal kapcsolatos orvosi papiromat az autosiskolanal szereztem. Ez jar a legkevesebb maceraval. Odamesz, amikor ott a doki, leteszed a penzt, kapod a papirt. Esetleg meghallgatja a szivet es a tudot vagy mer vernyomast, meg felolvastatja a tablan az egyik sort, hogy nem vagy-e teljesen vak.
Tovabbra is ezt a megoldast javaslom mindenkinek, aki gyorsan egyszeruen akarja megszerezni a papirt. -
Kakumix
senior tag
-
jerry311
nagyúr
válasz
salieri. #8424 üzenetére
Én csigavér-nél csináltam. Kijött 160k HUF-ból, 2 forgalmi bukással.
Ajánlott megcsinálni az orvosi alkalmasságit előre, mert ugye 2. csoportos alkalmassági kell. Igazából nincs jelentősége, mert ugyanúgy semmit sem néznek komolyan, mint a normál orvosi alkalmasságinál. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- XXXL Lutz narancssárga kanapé + ajándék 2 db kisasztal
- Ninebot e2 plus garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest