- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
zolokas #14515 üzenetére
Gyakorolni kellene - sokat. Mondjuk ez valahol az oktatót minősíti, ha nem foglalkozott/foglalkozik ezzel, mert pár óra alatt bőven ki lehet ismerni egy kocsit a nulláról is. (Én akkor izgultam emiatt, amikor a jogsi megszerzése után jópár hónappal - ergo még a kevés rutin is apadt - megvettem a saját kocsimat. Addig dízelen ment az oktatás, kicsit féltem, hogy a benzinessel állandóan le fogok rohadni, de sikerült megugrani a dolgot.
)
Igaz, az nem segít, hogy stresszelsz, 20 óra után már bőven nem kellene, hogy "rád telepedjen" a vezetés...
Mi az, amitől beüt a stressz?
-
Andris837
senior tag
válasz
zolokas #14342 üzenetére
Nézd, én március 3-án sikeres KRESZ vizsgát tettem és júniusban ülhettem be az oktatóm mellé. Egyszerűen az a helyzet, hogy tényleg rengeteg a tanulóvezető és kevesen vannak az oktatók. Az én oktatóm is már csak 4 órába dolgozna, de nem tud, mert egyszerűen annyi a tanuló, hogy beosszák és ő is ledolgozza a napi 8 óráját. (Persze ez neki csak jó, hiszen kifizetik túlórába a többit.)
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
zolokas #14291 üzenetére
Passz, én a CD-s változatot nyomtam, a különbség max. a mondatok másmilyen megfogalmazásában volt, de a lényeg ugyanaz, meg a képek/animációk is. A CD-nél állítólag volt olyan, hogy a lemezről telepített, neten nem frissített programban volt 1-2 hibás kérdés, de a frissítésnél javítva lett.
Én is rengeteget gyakoroltam itthon, semmi gáz nem volt a vizsgán, elsőre sikerült.
-
kiszi07
senior tag
válasz
zolokas #14220 üzenetére
Nem kell izgulni, bőven lesz időd gyakorolni! (30 óra van rá, de az átlag 15-20 óra alatt kész van) Közben az adott témát tudod gyakorolni, ahol tartasz, a végén pedig az egészet egyben. Nekem pozitív benyomásom van róla. (1x-1x fagyott csak le, ami állami cuccnál jó
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest