- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaadicsek
csendes tag
válasz
rumos XIII #14278 üzenetére
Év elején voltam. Mindegy hova fújsz, csak szegd jól hátra a fejét. Meg értelem szerűen, ahova nem fújsz azt fogd be.
-
tranceplanet
addikt
válasz
rumos XIII #14278 üzenetére
Már régóta orrba. Valamint megengedett a mellkas kompresszió.
-
marakuja
csendes tag
válasz
rumos XIII #14207 üzenetére
Ez egy komoly kérdés Rumlika! Aki ezt nem tudja,az inkább ne is menjen az utakra! Tudom,hogy te már megtanultad a kanyarodó főútvonal szabályait :-*
-
kiszi07
senior tag
válasz
Ez komoly kérdés ?
Én előírnám 4-5 évente a kötelező kresz-vizsgát...
(#14201) fausto nincs ilyen, ajánlott van, mi volt a baj ? -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Nem egy nagy wasistdas... Jelzőlámpa van, akkor az a mérvadó, hisz' "erősebb, mint a tábla, vagy az útburkolati jelzések", azaz nem számít a kanyarodó főútvonal sem.
A személyautónak van elsőbbsége, mert nem kanyarodik.
-
kiszi07
senior tag
válasz
rumos XIII #14173 üzenetére
Sima jobbkéz-szabály.
-
SUPREME7
őstag
válasz
rumos XIII #14173 üzenetére
Zavaró a kereszteződés "elrendezése", de tulajdonképpen ugyanaz a szitu mint egy normál egyenrangú kereszteződésnél, a jobbra kanyarodónak elsőbbsége van a balra kanyarodóval szemben.
-
gergo5991
őstag
válasz
rumos XIII #14156 üzenetére
szlovákiában, vizsgán ott vagy te, az oktató, meg a rendőr veled a kocsiban. MO-n a vizsgabiztos nincs rendőr ruhában? mármint rendes civil vizsgabiztos? nálunk 3 fázisból áll a vizsga.
1. elméleti rész a kresz teszt, 50 pontot kell elérni a maximális 55ből.
2. rész forgalomban vezetés 20-25 percig a rendőrrel vagy vizsgabiztos akárki is legyen az. (legtöbb ember elmondása alapján a 20 perc igazából 5 percet takar, volt olyan akinek el kellet vinni a rendőrt a boltba, volt aki egy utcányit ment csak pff)
3. rész - parkolóban bólyák között szlalom, tolatva beállni a bolyából kilakaított "garázsba" vízszintesen, onnan kijönni majd a beállni az alatta lévő "garázsba" vízszintesen, majd visszatolatni a kezdő helyre. Könnyítés képp a bólyákok van még egy méteres zászló is hogy jobban lássad -
gergo5991
őstag
válasz
rumos XIII #14145 üzenetére
egy nagyobb dombon is elbír indulni alapjáraton kuplungal a kocsi?
-
tranceplanet
addikt
válasz
rumos XIII #14122 üzenetére
Nem veszik el a pénzed. Nálam úgy volt, hogy bementem az autósuli adminisztrátorához. Megkaptam a kartonom, benne ugye, hogy mennyit vezettem eddig. Leszámolta a fel nem használt pénzösszegemet, valami papírt kellett még aláírnom és viszlát.
-
tranceplanet
addikt
válasz
rumos XIII #14078 üzenetére
Bármikor válthatsz oktatót, akár iskolát is. Tudom, mert én is így jártam. Sulit váltottam és a második oktatómmal minden rendben volt. Oktatóhiány van, de nem szabad hagyni, hogy se**fejek oktassanak. Lepattan pár tanuló az oktató mellől, akkor majd visszavesz az arcából, így működik. A kifizetett pénzért minőségi szolgáltatás jár, ennyi.
-
marakuja
csendes tag
válasz
Sajnos én nem tudom Rumlika! Viszont mikor bementem az autósiskolába,akkor mindig kérdezték hogy minden rendben van-e az oktatómmal....szóval meg kell próbálni! Bár,ha szóltál neki akkor biztos változtat! Reméljük a legjobbakat!
-
Gyula84
veterán
válasz
fullba nyomta?
biztosan lehet váltani
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
rumos XIII #14048 üzenetére
Azvolt, még jó hogy megvettem, mert kb 100%ban azok voltak, 73pontom lett.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
rumos XIII #14046 üzenetére
Megvettem, küldöm vele. Viszont ami érdekes nekem, hogy ezt írja: B” kategóriás vizsgafelkészítő – Közlekedési alapismeretek. Ez akkor még csak egy low változat, vagy mi?
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
rumos XIII #14046 üzenetére
Ill. ezt akkor is megvehetem, ha az Én autósiskolám nicns szerződve az e-titánnal?
-
válasz
rumos XIII #13987 üzenetére
Azért nem szabályos, mert a képen párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest látható és a forgalmi sávok azonos irányon belül el vannak választva egymástól útburkolati jellel (szaggatott vonal), ezért nem vehető igénybe a villamospálya. Ha nem lennének jelölve útburkolati jellel akkor rendben lenne, de akkor is csak a képen látható módon, a hozzánk közelebb eső, azonos irányú villamos pálya. Az ellentétes oldal használata már minden esetben helytelen lenne.
-
SUPREME7
őstag
válasz
rumos XIII #13952 üzenetére
Ja visszaolvasva látom, hogy ez a suli hirdet 106K-s jogsit. Nem csodálkozom.
-
SUPREME7
őstag
válasz
rumos XIII #13941 üzenetére
Normális autósiskola "E-learning" oktatást ezen a nexius learning-gen biztosítja, akkor férnél hozzá a full B kategóriához a tananyaggal együtt, modulokra bontva, modul végi vizsgákkal stb. Ingyen nyilván nem a teljes kérdéssort kapod, ezt le is írják, témakörönként x kérdésből válogat.
Sajnos csak úgy hobbiból nem lehet rá befizetni, hogy hozzáférj, csak sulin keresztül.
Ha a sulidnak azt jelenti az E-learning, hogy átdobnak pár pdf-et akkor az elég szomorú.
-
SUPREME7
őstag
válasz
rumos XIII #13939 üzenetére
Azt hogy? Milyen más kérdések lehetnek? A képes kérdéseknél ha nem tudod az elméletet, az elsőbbségi szabályokat, akkor azon könnyű elvérezni. Ha meg 1pontos kérdéseket rontassz sokat, akkor nen tanultál eleget, kresz tesztek nem tanítanak meg. E-learning - el tanultál, vagy könyvből-tantermi oktatáson?
-
SUPREME7
őstag
válasz
rumos XIII #13937 üzenetére
Lehet, hogy csak azt lehet, tavaly áprilisban használtam utoljára, nem emlékszem. De most toltam egyet, minden témakör benne van. 97%
-
Shade45
senior tag
válasz
rumos XIII #13932 üzenetére
Teljesen felesleges volt megvenni azt a programot.
Közkézen kering egy egész jól megírt program, ami böngészőben fut, és xarásig tudod gyakorolni a vizsgakérdéseket vele! Én is abból készültem fel a vizsgára, és 1 hiba pontom volt a végén!
-
SUPREME7
őstag
válasz
rumos XIII #13932 üzenetére
Ne úgy képzeld el, hogy minden kérdés különböző, vagyis az, de egy kérdés többféle formában is lehet, képes kérdés is csilliárd féle lehet.
-
Shade45
senior tag
válasz
rumos XIII #13930 üzenetére
Több, mint 2000, ha lehet hinni az okosoknak.
Januárban vizsgáztam, de nem számoltam össze, hogy az új gyakorló programban mennyi kérdés van...
-
válasz
rumos XIII #13922 üzenetére
Azt sajnos nem. Bár a B-t is ott raktam le, de annak már 18 éve lassan. A volt oktatóm azóta már vizsgabiztos lett.
-
válasz
rumos XIII #13920 üzenetére
Sokan az interneten lehúzzák őket szerintem teljesen alaptalanul.
Én náluk raktam le az A korlátlant, az egész nem volt több mint 2-2,5 hónap.
A feltüntetett árnál egy forinttal sem kellett többet fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest