Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlo009
tag
válasz
freaghill #9583 üzenetére
Sok helyen vannak ilyen kerek aknazáró fedelek. Ha azt akarják, hogy ne menjen rá a kerék, akkor át kell húzódni pl. négysávos úton a záróvonalon. Ez biztos nem szabályos, viszont ha pontosan a sávban megy a kocsi, akkor mindig rámegy a kerék a fedélre. Hogy érdemes menni?
-
jerry311
nagyúr
válasz
freaghill #9572 üzenetére
Annyival jobb mint a hugom elso oktatoja volt, hogy legalabb bevallalta. Meg nincs olyan hideg.
Szegeny hugi novemberben vart 1 orat az oktatojara, aki egyaltalan nem jelent meg.
Elso korben azt hazudta, hogy hugi nem volt ott. Kesobb letagadta azt is, hogy orajuk lett volna.
Na ekkor keresett uj oktatot...picur220
Tolem eddig a max az volt, hogy megkerdeztek a tulajdonos tudja-e, hogy nalam van az auto. -
picur220
veterán
válasz
freaghill #9572 üzenetére
Na, jól kezdődik, precíz ember... nekem ilyen egyszer sem volt, megbeszéltük, hogy reggel 7-re jön, lemegyek, hatalmas köd, és amikor már 7:05-kor nem volt ott, azt hittem, elnézte, vagy nem jön, mert köd van, vagy ilyesmi, de 1-2 percen belül utána ott volt
Amúgy ha teljesen idegen ember nevén van a kocsi, azt nem vezetheted, csak ha a tulajdonossal van vmi papírod. Ha szüleidé, gyerekeidé, testvéredé, nagymamádé, stb... akkor vezetheted.
-
Bati0501
őstag
válasz
freaghill #9523 üzenetére
Jó,ilyen nekünk is volt,pályán mentünk talán 140-150 körül,mert sietnünk kellett,és egy kanyarban lévő pihenőből kaptak le minket,talán 141-el vagy vmi ilyesmi.De ezért kérdezem,h tudjátok-e...
Anya munkahelyén egy gépkocsivezető mondta,h mostanában 140 vagy 150-ig nem büntetnek.De mivel nem emlékszek pontosan,ezért kérdezem. -
Nordik
őstag
válasz
freaghill #9426 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amiért fizetek, ott bizonyos szinten elvárom a megfelelő oktatást és a türelmet.
Persze néha jó egy kis szigor, de itt nincs helye ilyen szövegeknek, itt kell egy kölcsönös bizalom és szimpátia különben szenvedés lesz a vezetés.
Hagyd ott ezt az oktatót...
-
picur220
veterán
válasz
freaghill #9411 üzenetére
A helyedben minél kisebb kocsin tanulnék, mert vizsgázni könnyebb, aztán ha a saját kocsid vagy fateré vagy mittudomén, nagyobb lesz, akkor arra majd úgyis ráérzel
De első dolog az, hogy levizsgázz. Nekem olyan oktatóm volt, akit semmi más nem érdekelt, csak az, hogy a vizsgán átmenjek. Mondjuk én szerencsés voltam, nagyon rendes oktatóm volt, semmi baj nem volt vele
Csak pont besz*ptam, mert engem a régi vizsgára készített, és jan. 10-én az új rutin+forgalmi kombót kellett csinálnom úgy, hogy már volt rutinom. De szerencsére átmentem, szóval nem volt gond.
Még az oktató sem bízott abban, hogy átmegyek, és azt mondta, hogy "bazmeg, ha most átmész, hétvégén berugunk!", hatalmas arc volt!
A nagydarab embert komolyan gondoltam, nem kell, hogy bántsa, vagy hogy egyáltalán megszólaljon, csak legyen ott, és más lesz a stílusa.
-
picur220
veterán
válasz
freaghill #9409 üzenetére
Nem ismersz valami nagydarab embert?
Csak álítsd oda magad mellé, és menj oda hozzá úgy másik oktatót kérni, hátha nyugodtabb lenne, kevésbé ordibálna.
Az óralemondásokat, pláne ha aznap csinálod, egyik oktató sem tolerálja. Még ha előző nap lemondod, vagy 2 nappal előtte, akkor jobban tűrik.
De állj a sarkadra, és mindenképp kérj egy másik oktatót.
-
Carlo009
tag
válasz
freaghill #9404 üzenetére
Megint igazad van, először mindenképp kérdezd meg tőle, hogy lehetne-e sűrűbben vezetni!
Én nem merném neki mondani, hogy át akarok menni másik oktatóhoz, mert lehet, hogy mégjobban ordibálna és az új helyen meg az is előfordulhat, hogy más típusú kocsit kell vezetni.Azt megint újból megszokni, időbe telne. Lehet, hogy azért húzza a vezetési időpontokat, mert kevés a vizsgabiztos és úgyis sokat kellene várni a vizsgára.
-
picur220
veterán
válasz
freaghill #9399 üzenetére
Ez egy szar oktató, menj másikhoz. Én úgy vagyok vele, hogy
1. Velem ne ordibáljon senki, nem érdekel, milyen rangja van, milyen igazgató, milyen tanár vagy oktató, adja meg azt a tiszteletet, amit én neki.
2. A stílus maga az ember. Az ilyen ember magát minősíti (le) a megnyilvánulásával.Csak tudsz tőle másik oktatót kérni, vagy mondd meg, ha nem tetszik, keresel másik iskolát, van még egy pár...
-
jerry311
nagyúr
válasz
freaghill #9394 üzenetére
Menj masik oktatohoz.
Hugom is valtott, jobban is jart az ujjal.Mielott meg felreertesek lennenek...
Az oktato egy szolgaltatast nyujt, amiert te fizetsz. Van ezer masik oktato, abszolut telitett a piac. Ha nem kepes rendes szolgaltatast nyujtani a penzedert, akkor keress masikat.
De ha kedved van szorni a penzed, akkor inkabb add nekem, ugyanugy nem fogsz megtanulni vezetni, de legalabb nem kell eljarnod otthonrol es szenvedni egy autoban. -
Psychonaut
veterán
válasz
A másik az, hogy haverok azt mondták, ne menjek át, mert ha nem tudok átmenni, akkor ugyanannál maradok, és akkor még azért is szivat.
Hulyeseg, egyreszt nem rajta keresztul kell intezni, hanem az iskola irodajan keresztul kerni egy masik oktatot, masreszt ha "ezert is" szivat, az azt jelenti, hogy valami masert is szivat mar jelenleg, ilyen esetben meg szerintem egyertelmuen valtani kell. -
Carlo009
tag
válasz
Igazad lehet, érdemes maradni az eredeti oktatónál, nehogy utána gond legyen.
Ha van ismerősöd, akinek van kocsija és megengedné ez mellett érdemes gyakorolni félreeső vagy elzárt helyen. Itt ki lehet tenni pl. a bóják helyett üres üdítős flakonokat és beállásokat, kormányzást gyakorolni. Így ha meglesz a hívatalos 30 órád, akkor pluszban még ez is jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest