- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz
CUskater #8886 üzenetére
Engem azonnal értesítettek SMS-ben. Még választhatsz is hogy E-mail vagy SMS.
Amúgy ne szóld le a simsont, mert nekem van is és volt is, hidd el hogy az is meghálálja ha melegíted 3-4 percet indulás előtt (persze hidegben). Mivel az SV 650-nek nagy a blokkja, ezért lehet elkell majd 10 perc melegítés is. Oktatóm Yamaha YBR125-je (egyhengeres 4 ütemű) 20 fokban 5 percet járt 1 helybe mire vissza lehetett tolni a szívatót, a rutinvizsga kész élmény volt.
-
jerry311
nagyúr
válasz
CUskater #8883 üzenetére
Természetesen, de az okmányirodában csak akkor fogják neked elhinni, ha viszed az igazolást a rendőrségről, hogy bejelentetted az elvesztést.
Aztán mint minden igazolványt, elkezdik köröztetni a jogsid, ha véletlen nálad találják meg, akkor kitágítják az ánuszod gumibottal.Ha jogkövető módon akarsz élni, akkor addig nem vezeted a motorkerékpárt közúton, amíg nincs meg az új jogsid. Ha nem akarsz jogkövető módon élni, akkor az okmányirodai pecsétes igénylőlappal mész motorozni. Ha jó kedve van a rendőrnek, akkor csak ejnye-bejnye. Ha nincs jó kedve, akkor egy szép bírság és akár 2 év eltiltás, hogy éppen csak "A" kategóriától vagy minden vezetéstől az megint jóindulat kérdése.
Kezedben a döntés.
-
Killing
addikt
válasz
CUskater #8883 üzenetére
Akkor valószínűleg postázzák az újat ha bemondod hogy elhagytad, de ettől még nem fogod hamarabb megkapni!
Várj türelmesen, nekem sajna az A1 jogsim 3 hét volt. 4 hét a határidő.mod (motoros jó tanács): Megsúgom jobban jársz ha csak egy próba erejéig veszed elő a motort, a szezonnak nagyjából már vége, olyan hideg van hogy kesztyű nélkül szétfagy a kezed, én tavaly végig küldtem a telet egy robogóval, állandóan megvoltam fázva, mellesleg sokáig kell melegíteni a motort (főleg a 4 üteműt!) mert nem tesz jót neki a hideg használat ha sokat akarsz járni még vele!
-
Killing
addikt
válasz
CUskater #8881 üzenetére
1. lehetőség: Vidd el, benzinnel megy.
2. lehetőség: Papírozd le 50-re!Tényleg csak ez a 2 lehetőség van, mivel új jogsit kapsz, aminek más lesz a sorszáma és a rendszerben az új sorszámú jogsid mellett jelzi a rendőrnek a rendszer hogy neked van 'A' kategóriád is. Addig csak nézheted szegényt.
Bemész az okmányirodába, ott kérdezik majd hogy akarsz-e vezetni a mostani kategóriáiddal, ha azt válaszolod hogy igen akkor nem veszik el a mostani jogsid, hanem be kell menned az okmányirodába mikor megjött az új jogsid, az újat felveszed, a régit leadod.
Ha azt mondod hogy nem akarsz vezetni akkor tudják postázni is, de viszont addig nincs autó vezetés sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest