Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Jó magas lehetsz
told hátra az ülést, hogy majdnem nyújtott lábbal kuplungolj, (ha az most megszokod később kényelmesebben vezetsz majd) a kormányelérést meg az ülésdöntéssel állítsd be. Amikor én vezettem mindig hátrébb toltam az ülést, mint most is, és egy kicsit előrébb az üléstámlát.
-
VegyesTamás
senior tag
A lényeg, hogy egyszer legalább sikerüljön 100%ra, és a másik meg, hogy 10/10-et is ha eléred az jó. Kérdéscsoportokat is vedd át ha eddig nem tetted volna, mert a random az nem nagyon húz be minden kérdést, amin meg vizsgázol az meg nagyon random lesz, sokaktól hallom, hogy olyan kérdések voltak amire nem is emlékszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest