Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Synthwave #158 üzenetére
100 ezren felül tényleg nem jutottam. A mintám szélessége-számossága sem bődületes, de azért egy átfogóhoz közeli képet kaptam szerintem. Aztán lehet, hogy bujdos itt-ott még egy titkos befutó, nyitottnak megmaradtam.
Mikben nincs sok köze hozzá? Rugók vannak, robosztus kupakok és hosszú utak. Mi csiszolódott szebbre, jobbra, precízebbre? Egy átlag profilról vagy szigetről jött használó egyenesen egyneműként fogja érzékelni és értékelni a mechákat, régit-újat. Vannak finomságok, de csak ha bentebb húzódtál, mert érdekelt. Ami lehet simán technikai (kockai) indíttatású vagy mert egyszerűen csak audio-video-bill.-phil vagy ami persze átok. Amit ki akarok hozni ebből, hogy attól, hogy valaki ínyenc, nem feltétlenül és nem kötelezően fog megérkezni a mechák mélybugyraiba.
-
totron
addikt
Van azért nem csak elmegy szintű, hanem határozottan jó szigetes megoldás pár. Hogy a tömegtermelésből adódó silánykodás jelensége is ráül a technológia létezésére, az egy másik dolog.
A nagy utat bejáró mechanikusok sem a sokat gépelők barátai, inkább csak a marketing hiteti el velük. Nem azok preferenciáját vitatom el ezzel, akiknek tényleg bejön, de érezzük, hogy ők vannak kevesebben. Nem sírom vissza a Commodore-os, IBM-es időket, még ha fancy is és nosztalgikus felhangú csemege is egy mai mechanikus. Kevés az olyan véleményezése aki tényleg gépel is, nem kocaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest