Hirdetés
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz Synthwave #158 üzenetére
100 ezren felül tényleg nem jutottam. A mintám szélessége-számossága sem bődületes, de azért egy átfogóhoz közeli képet kaptam szerintem. Aztán lehet, hogy bujdos itt-ott még egy titkos befutó, nyitottnak megmaradtam.
Mikben nincs sok köze hozzá? Rugók vannak, robosztus kupakok és hosszú utak. Mi csiszolódott szebbre, jobbra, precízebbre? Egy átlag profilról vagy szigetről jött használó egyenesen egyneműként fogja érzékelni és értékelni a mechákat, régit-újat. Vannak finomságok, de csak ha bentebb húzódtál, mert érdekelt. Ami lehet simán technikai (kockai) indíttatású vagy mert egyszerűen csak audio-video-bill.-phil vagy ami persze átok. Amit ki akarok hozni ebből, hogy attól, hogy valaki ínyenc, nem feltétlenül és nem kötelezően fog megérkezni a mechák mélybugyraiba.
-
totron
addikt
Van azért nem csak elmegy szintű, hanem határozottan jó szigetes megoldás pár. Hogy a tömegtermelésből adódó silánykodás jelensége is ráül a technológia létezésére, az egy másik dolog.
A nagy utat bejáró mechanikusok sem a sokat gépelők barátai, inkább csak a marketing hiteti el velük. Nem azok preferenciáját vitatom el ezzel, akiknek tényleg bejön, de érezzük, hogy ők vannak kevesebben. Nem sírom vissza a Commodore-os, IBM-es időket, még ha fancy is és nosztalgikus felhangú csemege is egy mai mechanikus. Kevés az olyan véleményezése aki tényleg gépel is, nem kocaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- OTP Bank topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...