- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
Megoldottam, előbb kérdeztem mint gondolkodtam
ha valaki hasonló cipőben jár majd: https://www.youtube.com/watch?v=80G4j12F9Jk -
dvogabi
tag
Nem lehet, hogy neked a "hangerőgombra nem ébreszti a telefont'-t féle rom van fent?Mert nekem lehet állítgatni és hangerő gombra is ébred.Lehet annyira jól beágyazták az inaktív hangerőt, hogy telefonálás közben (akkor ugye a kijelző kikapcsolt állapotban van) sem csinál semmit.
-
ogabo
csendes tag
Most, hogy az itt olvasottakat teszteltem, nálam is teljesen jól reprodukálható módon csinálja ugyanezt, Stanner v1.5-tel. Használtam PIN lockscreent, mintázatot, csúsztatást, mindegyikkel produkálja. Ugyanúgy, mint te leírtad, ha a hívás elején állítom, akkor még változtatható a beszélgetés hangerő, kis idő múlva (asztalon kihnagosítva pl, mikor kialszik a képernyő és eltelik a beállított 2 perc automatikus zárolási idő) viszont már csak a hangerővezérlő panelről, a beállításokból...
-
törölt tag
Parancsolj:
Stanner Battery -
matthewKER
tag
Az egységesítés miatt már minden ilyen töltő 5V-s, ugyanis az USB szabvány ezt írja elő. mA kérdésben teljesen mindegy milyet használsz, ha az legalább 500 mA-s, ugyanis ez az USB szabvány. Nem megy tönkre a töltő, csak ha gagyi. Ennek ellenére célszerű mindenhez legalább 1A-s töltőt használni, mert ezesetben gyorsabb lehet a töltés, ha a telefon fel tudja venni az 1A-t. Ha meg nem tudja felvenni, akkor is jobb, mert így kevésbé van terhelve a töltő és ezért kevésbé melegszik.
-
törölt tag
Köszönjük ez igen elmés észrevétel volt.
Ha kell akkor kell, nem nem kell akkor nem kell.
Ha éppen az van felrakva nem kell, ha éppen nem az van felrakva akkor meg külön kell
Mondjuk igazad van, mert ha igazad van akkor igazad van, ha pedig nincs akkor az is lehet, hogy nincs igazad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest