- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Miutan nehany eve atalltam a vredniiy mod-ra, lassan elotunt egy hiba: a Google Play Music All-Access streamingeles kozben veletlen idokozonkent egy pillanatra kihagyott a zenejatszas, ami mondanom se kell, rohadt zavaro volt. Ezen evekig nem is tudtam segiteni, hiaba kerestem googlevel, senki se irt hasonlorol. Hiaba raktam ujra nullarol a romot es utana csak a musicot telepitettem, semmi mast, a hiba akkor is megvolt. Az ujabb vredniiy modokkal is, de mas romokkal nem - viszont a vredniiy ezen kivul annyira jo volt, hogy beletorodtem, es mivel amugy is ritkan hallgattam zenet kozvetlenul a mobilon (inkabb desktopon es erositon), igy a hibat joreszt megkerultem azzal, hogy vettem egy chromecastot.
Most, hogy atkoltoztem az uj telefonomra, es ujravarialom a jiayu romom, meg jobban celiranyositom, meg tobb appok torlok, ujrakonfigolom a beallitasokat, most egy kosza otlet folytan kiderult, hogy mi a baj: a cpu governor. Mindig is hotplugx-et hasznaltam, mert azt olvasni, hogy a tobbi nem jol kezeli a sokmagos processzorokat. Most viszont amikor atallitottam performance-re, nincs hiba, nincs szaggatas. Ha visszaallitom hotplugx-re vagy akar hotplug-ra, van hiba.
Tehat egyertelmu, a Google Play Music idonkenti szaggatast a hotplug cpu governor okozza. Valoszinuleg a vredniiy altal hasznalt hotplug-kod szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...