- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Van egy olyan problém az asszony telójával, hogy néha nem elérhetőek a sim kártyák, teljese random. Ez ismert probléma, vagy egyedi? A jelek szerint bizonyos fw-k alatt jön csak elő.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
Dominó85 #8830 üzenetére
Csináltam rajta egy update-t, ami miatt összehalt a laucher, semmit nem lehet vele csinálni, csak okézni az erről szóló üzenetet. Dühömben felraktam egy KitKat by SlimHouse v2.1 nevűt tesztelésre. Elvileg n-eshez is van, de gyakorlatilag a simához ment fel, patch meg nincs a letöltőoldalon...
Ha nemsikerül , akkor megy az újab rom -
Arlekim
aktív tag
LewaOS-5.0 20140221 JiayuG3&G3N Multilanguage
Most tettem fel, kb 4 napos a rom. Egészen jónak tűnik, ellenben van valami amire nem tudok rájönni:
Az asztalról nem lehet törölni az ikonok nagyrészét. Néhány app esetében magát az appot akarja törölni az egész telefonról, más appoknál, mint pl: OTA updater azt mondja: System app cannot be uninstalled.
Van valami tippetek? -
Arlekim
aktív tag
A leírt módon megcsináltam a közelség érzékelős dolgot.
Kb 1 hete olyat csinál a telefon hogy kioldásra való kísérlet után egy másodpercre felvillan a képernyő, majd visszafeketedik, mint ha újra lezártuk volna. Ha jön hívás azt mutatja kijelzővel, következésképp az nem hardveres hiba lesz.
Rocky rom van rajta. Nincs valami ötletetek? -
Arlekim
aktív tag
válasz
bagkri01 #8519 üzenetére
Legutóbb sim kártyát vettem a nyugatinál egy független mobilosnál. Kishölgy úgy 25 körül, épp heves telefonbeszélgetést folytatott egy feltehetően hím egyeddel. A pillantásából éreztem hogy konstatálta a jelenlétem, bár ennek nem adott hangot. 5perc alatt unalmamban végig is néztem a használt kínálatot, addigra elvesztettem a türelmem, és odakönyököltem a pultra. Kis idő múlva leteszi, és mint ha ott sem lennék elkezdte a kollégájának, (aki egy szétkapott ájfonnal átkozódott, mondván hogy soha többé nem szedi szét) mesélni hogy a zsolti milyen k*csög, és a f*sza tele van már mindenkivel.
Egyszer csak 'aszongya nekem: 'Ige? (Kb így hangzott) Addigra már sápadt voltam a sértődött dühtől, de végül úriember maradtam. -
Arlekim
aktív tag
Jártam jó pár nagy üzletben, hogy vegyek hozzá kiegészítőket.
A név hallatán a MÍÍÍ??? vagy a kulturáltabbaknál NEM ÉRTETTEM, MIHEZ? hagyta el a szájukat. Ismételt kimondás után: - Az valami klón nem? - Kínai cuccok nincsenek (). - Gagyit nem tartunk (Ezt tényleg így monta). Legjob eset az volt hogy nem hallattak róla, de érdeklődtek.
Túlsok esélyt nem látok rá. Asszem apróban valaki hirdetett alkatrészeket hozzá, gondolom vagy ő, vagy akit ő tud, az segítene neked. -
Arlekim
aktív tag
Köszönöm a tippeket mindenkinek!
Sikerült megoldani a közelség érzékelő problémáját, eddig úgy tűnik -
Arlekim
aktív tag
válasz
szumoo@gmail #8457 üzenetére
Tudnál javasolni olyan fájlkezelőt, amivel meg tudom nyitni az ismeretlen fájlokat, hogy módosítani tudjam az értékeket? A jelenlegi (Android file manager) látja a fájlt #!/system/bin/sh de csak átnevezni engedi.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
kovisoft #8454 üzenetére
Nem az én telefonom, hanem a páromé, nekem egy N8-am van saját használatra, navigálni, és fotózni, és egy galaxy mini az ületi kártyámmal. Úgy tudom hogy csak egy oka lehtne a cserére, az pedig az a nyavajás közelség érzékelő bug, ami miatt csak hardvergombbal lehet letenni, a hívás közbeni billentyűzés, és a második hívásra váltás felejtős.
tiko76: Ha így mondod, lehet hogy vannak kétségeim, de vázolom hogy volt, talán abból leszűröd. Jött egy tasak, benne egy celofán tasak, abban egy szemlátomást hátlapi és előlapi formájú fóliával. Továbbá egy használhatatlan törlőkendővel.
A fólia egy kemény plexilapra volt ragasztva, arról egy papír "bontófüllel" lehetett leszedni, én nem véltem felfedezni több réteget, a bontófül telis-tele kínai írásjellel. A hátlapi elemen nem volt "fül", és az az elem nem ragadt.
Az előlapi fólát felhelyeztük a kijelzőre, úgy, hogy az a fele került felragasztásra, amit korábban védett a kemény lap, de ennek eredményeképp a "fül" rajta maradt a fólián, amit csak nehézségek árán sikerült eltávolítani.
Természetesen zsírtalanítottuk a kijelzőt ezt megelőzően.Dominó85:Asszonypajtás nagy tudorja a dolgok tönkretételének, emiatt igyekszünk mindenből a legerősebbet beszerezni. Laptopból is csak a rollcage vázasak jöhetnek szóba. 6-8 hónapja van meg neki a G3, de már volt pár pofon, és rendszeres a kulcsok, tollak, más telefonok társaságai a zsebben.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
Dominó85 #8447 üzenetére
Mikor megvettük használtan, elvileg a gyári fóliát raktuk fel, az úgy 2 hónap alatt rojtos lett, vettünk másikat, az 1 hét alatt buborékos, visszapenderedő semmi lett.
van egy papír ragasztott fül a sarkán, amit csak alkoholos vattával lehet leszedni, mert rendesen ráragasztották a fóliára. A "Hátlapi" ami a csomagban volt gyakorlatilag nem ragad, olyan mint a celofán. -
Arlekim
aktív tag
G3-hoz tudtok olyan embert vagy boltot az országon belül, ahonnan rendes minőségű fóliát lehet kapni, vagy esetleg szilikon keretet?
Gyári 500ft-oshoz már volt "szerencsém" hólyagosodás, homály... -
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettünk az asszonynak egy ilyet.
A kamerát (erre számítottunk) leszámítva elégedettek vagyunk.
Amire hosszas olvasgatás, és keresés után sem sikerült fényt derítenem:- Miért halk, illetve hullámzó a hangerő mind a hangszóróban, mind a mikrofonban, amikor az "maxon" van. Rom hiba? Harver gyengeség, esetleg patch javítja?
- Hívás felvétele után a közelség érzékelől függetlenül lezárja a kijelzőt, ezzel lehetetlenné téve a kijelzőérintéssel történő lerakást, billentyűzést, idő megnézését, második bejövő hívásra váltást. A hardvergomb csak megszakít ilyenkor.
A telenoros régi kártyán, ha annak beállításait el szeretném érni, gyakran lefagy, illetve leállnak bizonyos szolgátatások, felteszem ez tutira rom gond, az olvasottak alapján.
Sajnos nincs nálam a telefon, nem én használom, így pontosabbat nem tudok róla (egyenlőre) mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest