Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunc
tag
válasz
Arlekim #8518 üzenetére
Hát én is voltam a Media Marktb-a, hogy megpróbálok képernyővédő fóliát venni rá, (mivel egy sima téglalap méretről van szó, gondoltam, hogy hátha van ilyen méretre szabható vagy valami ilyesmi). Erre csaj kérdezi, hogy milyen telefonra kéne, mondom dzsiádzsu géháromra. Mondta, hogy úristen miez?? aztán mondja, hogy soha nem is hallott ilyenről, de megnézi. Hát nem talált semmi olyan fóliát ami ráillene. Ez a hátránya ha no-name telefont veszünk.
-
bagkri01
őstag
válasz
Arlekim #8518 üzenetére
Na erre csak annyit, hogy egy-két gsm boltosnak is annyi esze van, mint a vv villa lakóinak
(megjegyzem, hogy nem nézem azt a sz@rt, de az ajánlókból ezt szűröm le). Valamelyik még a klón telót is beveszi eredetinek (true story). Olyanok, mint a szolgáltatók csak apple van meg samsung, oszt csókolom.
-
apeelme
addikt
válasz
Arlekim #8497 üzenetére
A létező legjobb fájlkezelő android-ra, sok más egyéb kiegészítő funkcióval, és ingyenes: ES File Explorer
-
Dominó85
addikt
válasz
Arlekim #8459 üzenetére
Pedig bizony az a merev plexi szerű lap a képernyővédő fólia. Csodálkoztam is, hogy miért írod a buborékosodást, meg a rojtosodást. Bakker akkor lehet kidobtál egy faxa kijelző védő fóliát.
Íme az én fóliám + hátlapom (kettő együtt 2k volt), amit hevizms kolléga rendelt nekem anno:
És az Eto Talk által fPapi csomagjából kiszedett fólia maradékja:
-
kovisoft
őstag
-
Dominó85
addikt
válasz
Arlekim #8449 üzenetére
Akkor azok a kicsi sárga emberkék a messzi keletről bizony NEM a gyári fóliát adták a telefonhoz. Az egy egy kib*** kemény "műanyaglap" jellegű fólia volt, először azt hittem, hogy rossz dolgot fogok a kezemben
. Több mint egy éve van fent a teln és ilyen "fóliát" eddig nem nagyon láttam. Bár az ex-ZTE Blade telefonomhoz vett fólia majd 3 évet bírt ki úgy, hogy zsebben hordtam és nem kíméltem (kulcscsomó, fém toll és társai
) A Jiayu-mé pedig ha ilyen lassú ütemben karcosodik és (kop-kop) nem megy tönkre alatta a teló akkor 2 évet lazán bírni fog. EtoTalk-ról tudsz pontosan ilyen fóliát rendelni. Bár én hevizms kollégának köszönhetően el vagyok látva egy szűz hátlappal és egy tartalék fóliával is. Már csak egy pót aksit kéne idő előtt beszereznem.
-
kovisoft
őstag
válasz
Arlekim #7560 üzenetére
A másodikra: a közelségérzékelő hajlamos a beragadásra. Akár úgy is, hogy egyáltalán nem érzékeli, akár úgy is, hogy folyamatosan közelséget érzékel. Próbáljátok meg újrakalibrálni a Mobileuncle Tools-ban (PSensor menüpont). Nekem ez segíteni szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest