- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
kleine
tag
MIUI 4.8.29 TESZTELT!
- magyar nyelv
- WCDMA patch integrálva
- telepítési hibák javítvaTesztelve, elsőre problémamentesen települt, magyarul indul.
A LED még mindig nem működik, asszem -
tfalcon96
aktív tag
-
tozso76
aktív tag
Feltettem ezt a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.11.2 rROM-ot a telefonra. Előtte Cappa pucolt volt fenn. Elsőre sikerült feltenni az összefoglalóban leírtak szerint. A Cappa pucolt-al egy gondom volt: piszkosul melegedett a camera alatt. 10 perc böngészés után kényelmetlenül meleg volt. Akku idő nagyon jó, max 3 nap, (5 óra kijelzőidővel) volt.
Eddigi észrevéteim a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.11.2 rommal:
1. Az ikonok kinézete pocsék. Van valami butikos kék alap az ikonok alatt. A Cappa félét hogyan lehet visszatenni?
2. Melegedés megszűnt. Az antutu battery test-el nézegetem-ttem a magok terhelését és egyértelműen kevesebb cpu-t használ ez a ROM. Alvóba is hamarabb mennek a magok.
3. A wifim-re nem áll át magától. Ha csináltam a telon egy wifi ki-be kapcsolást akkor simán ráállt.
Itt is megköszönném a belefektetett munkát a hozzáértöknek. -
Mister_X
nagyúr
Én úgy érzem, hogy a kezdetektől fogva tisztán kifejtettem, hogy én a TD-SCDMA verziót tervezem megvenni. De öntsünk tiszta vizet a pohárba:
A gyártó oldalán, a G2F TD-SCDMA verzió specifikációinál csak GPRS volt megjelölve. Azért írtam be ide, hogy megtudjam a tulajoktól, hogy tényleg csak GPRS-szel hajlandó idehaza kommunikálni, vagy felmegy-e EDGE-re is. Netkapcsolat terén nincsenek nagy igényeim, az EDGE sikeresen kielégítené, ellenben a GPRS már olyan alja szint, hogy akkor nézelődtem volna más után. A másik ok, hogy tervezek Kínába menni (mondjuk nem most rögtön), így megtartanám a telefont második telefonnak. Ha kijutok, csak oda kell majd mennem és betennem egy prepaid kártyát. A 3G előnye nálam nem jönne ki, mert az ilyen komolyabb műveletekre az iPadem hívom segítségül.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Mister_X #1589 üzenetére
De akkor meg nem ezzel a telefonnal kell kínlódni.
Van még jó pár telefon, ami tudja a 3G-t, és minimum 720p kijlezője van.Szerintem, ha szükséged van a normális netsebességre, és a minimum fenti felbontásra, és normális vasra, akkor nem csak a G2F van.
Feleségem 4,7"-os Umi X1 Pro-t használ, ami a G2F WCDMA-hoz hasonlítva csak a nagyobb és magasabb felbontású kijelzőben tér el, na meg persze a dizájn. Az Umi is a megbízható kínai gyártók közzé tartozik nagyjából, nem akkor mint a Jiayu, de elég komoly ahhoz, hogy meg lehessen venni. -
Mister_X
nagyúr
A gyártónál GPRS volt megjelölve, abból nem kérek. Ezért kérdeztem rá a többi TD-SCDMA-s tulajnál a sebbességre, hogy megy-e az EDGE, mert az sokkal vállalhatóbb, a fenti feladatkörre már megfelel. Ha GPRS lett volna csak, akkor kinéztem volna egy másik telefont.
#kijelző: jelenleg 4.7"-on vagyok 800*480-as felbontással, nem zavar kifejezetten, csak amikor nem bírok elolvasni egy-egy karaktert. És elég gyakran váltok leveleket japánokkal. A kanjifelismerős "játékot" meghagyom arra az időre, amikor az NTSC-J Nintendo 3DS LL-emmel (4.88" @ 400*240, erre varrjatok gombot
) foglalkozom.
-
Mister_X
nagyúr
GPRS hálózat borzalmasan lassú, abból nem kérek. A telefon feladata levelek szinkronizálása, a szótárprogramok adatforgalmának lebonyolítása lesz, minden minden másra ott az iPad. A kínai és japán karakterek még egész bizarul tudnak festeni 848*480-on, 720p-n már nem lesz gond az olvasásukkal.
-
Tonyk
veterán
válasz
Mister_X #1572 üzenetére
Nem értem, ha fontos a mobilnet, akkor miért td-scdma. Miért nem wcdma? Felbontás miatt? Szerintem a wcdma-snak jobb a kijelzője, mint a tdscdma-nak.
(#1571) sbe561
" mert nekem se tetszik az akku időm (max. 3-4 nap) "
Nekem nem volt (0.7.4) baj az akkuidővel és a melegedéssel, ott is 5 nap volt, nekem a statusbar átlátszósága hiányzott. A 0.8.5 -ös verzió , na az melegedett...
Ez a verzió mindenben(?) ok eddig, ráadásként még az akkuidő még jobb lett. -
törölt tag
válasz
Mister_X #1572 üzenetére
Üdv Király
Bár nekem nincs az a verziós készülék, de miért azt akarsz, ha úgy érzed, hogy kevés?
De annyit tudok segíteni, hogy itthon a telenor nincs a helyzet magaslatán és csak hébe-hóba ugrik be edge-nél több, az meg elég vérszegény. Mi több, nem is nagyon jó semmire.Amúgy meg nekem ez már a harmadik kínai vacak telefonom, amit használunk 3 éve.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Igyekszem lecserélni a WP-s telefonomat nyelvtanulás miatt (ami amúgy a kínai, bár egy ideig angolul futna a készülék), kiszemeltem magamnak egy TD-SDCMA-s verziót. Egy ilyen példánnyal rendelkező fórumtárs felugrana valami sebességmérős oldalra/appot elindítana? Félek, hogy csak a sima GSM hálózatokra megy fel, annak a sebessége meg kritikán aluli... az EDGE elméleti maximuma bíztatóbb. Természetesen nem nagyon használnám telefonáláson, ANKI-záson, szótárprogramokon kívül semmire, talán fórumozásra, mert a Prohardver! elég adatforgalom-barát oldal. Igazat megvallva, a dual SIM előnyeit sem használnám ki, de ezeknél a kínai vackoknál kb. alapkellék
Normál netre, játékra meg ilyenekre ott az iPad, csak az a baj, hogy Androidra ismerek olyan appokat, amikre iOS-en nem találtam alternatívát.
Ez a kiszemelt Jiayu megtenné tavaszig, amíg szerződést nem tudok hosszabbítani.
Előre is köszönöm!
-
-
törölt tag
Egy kérdés, bár mintha olvastam volna róla.
SD kártya FAT32 kell hogy legyen a Recovery felrakásához? -
ombre70
csendes tag
Sziasztok!
CWM-ből install from zip card stb...próbáltam feltenni a cappa féle TD-s rom-ot! Ezt:
jiayu-g2f-TD-roored-cleaned-2014-09-04 -nodata.20.47.47.zip
Nekem is azt írja, hogy install aborted....
Van egy tisztított rom felrakás cwm-ből, vagyis beckup lehet azt kellene megpróbálnom?
jy-g2f-CWM-backup-stock-clean-rooted-hu-140626-230300.zip (242M)
Nem szeretném hogy féltégla legyen, mert írva vagyon itt a fórumon, hogy nem szabad TD-s telóra WCDMA-s
romot tenni. Akkor ezt én feltehetem vagy sem?
Mit kell letöltenem ha ezek nem jók?
Ja a teló rootolt, recovery megy...
Köszi. -
Tonyk
veterán
Kb egy hete lecserélte a 0.7.4-es WCDMA-s gyári romot, a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.11.2 -re. A gyári val is pöpec akkuidőket (5nap/5óra feletti kijelzőidő) produkált, de ezzel
:
7 nap 9 óra (éjszaka repülő üzemmód, napközben állandó wifi), 6 óra 22 perc kijelzőidő. -
válasz
Vjankovics82 #1557 üzenetére
Szerintem Kleine dolgozik rajta.
Nekem nincs ilyen telefonom. -
törölt tag
válasz
Vjankovics82 #1557 üzenetére
Ez engem is érdekelne eléggé
-
Vjankovics82
senior tag
Na mi van a Miui rummal működik?
Cappa megtudnàd csinálni?
-
doongoo
addikt
válasz
paulkaresz #1555 üzenetére
OK, akkor majd az megy fel rá. Már csak várom, hogy megérkezzen csoportosban
-
doongoo
addikt
válasz
paulkaresz #1516 üzenetére
TP router nincs, wifi mindig be van kapcsolva nála, amúgy meg a ki-be kapcsolás időzítése nem érdekes (max. repülómódot használ éjjel), köszi a választ
-
Lordus
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1547 üzenetére
Köszi az infót!!! és grat!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
mihalko.gsi #1547 üzenetére
Grat! Kértél original box-ot, vagy csak úgy "alanatur" kérted?
-
mihalko.gsi
csendes tag
Pontosan két hét alatt érkezett meg a fehér G2F a TO2C-től. 09.11-én rendeltem...
Ajándékba csomagoltak mellé egy szivargyújtós töltő fejet.
2014-09-25 07:49, xxxxxxxxxx posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2014-09-23 09:30, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-09-16 23:35, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-09-13 16:11, Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Singapore:Tracking Consuming:4914 Millisecond
2014-09-23 09:30, Arrived at overseas (Country code: HU)
2014-09-15 16:11, Despatched to overseas (Country code: HU)
2014-09-13 16:11, Received from Customer
____________________________________________________________ÉÉÉÉÉÉs igen! Nem csípték meg a vámon. Így 27050 forintban van...
-
Pedig a format jónak tűnik.
Esetleg a recovery, amit használsz nem más típusú csatolási pontokat tartalmaz?
(lásd alább...)még ilyen módozattal is lehet használni:
format("ext4", "EMMC", "/emmc@android", "0", "/system"); <-- ennek előnye, hogy független a CWM partíciócsatolási elnevezéseitől, mivel a / rendszerkönyvtárban lévő elnevezésekre utal. Mostanában szokás egyébként a CWM-ben is ezt a fajta elnevezéseket használni. -
-
kleine
tag
MIUI link, módosított updaterrel....talán így jobban megy a telepítés:
-
kleine
tag
válasz
cappa72 #1538 üzenetére
"format() <igényel, elfelejtettem az angol szót> 3 args, got 4" a hibaüzenet.
ui_print("Formatting system...");
unmount("/system");
format("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p5", "0");
ui_print("Installing system files...");részlet a scriptből.
"formatting system"-et még kiírja, utána áll le
feltöltök egy módosított változatot, amiből kihagyom az unmount utasítást a formatálás pedig így fog kinézni:
format("ext4","EMMC","/system","0") -
Hm... ez érdekes infó, mindenesetre ezt érdemes lehet jobban körbejárni.
Azért furcsa, mert a recoverynek nem sok köze van a rendszerindításhoz (a normál módú rendszerindításhoz), teljesen külön életet él (nem ennyire sarkítottan, de lényegében igen).
Nem a telepítőszkriptben van valami elrejtve? -
kleine
tag
válasz
Vjankovics82 #1535 üzenetére
Állítólag a régebbi recovery-k az újabb ROM-okkal nincsenek jó viszonyban. Nekem a CTR (carliv touch) recovery-vel is úgy megy fel, hogy elsőre hiba, utána főmenü - advanced - reboot recovery rányomok, hogy igen, ROOT és felmegy.
-
Vjankovics82
senior tag
-
colonia
senior tag
Honnan érdemes rendelni OTG kábelt? Van amire figyelni kell vagy teljesen mindegy milyet veszek? Köszönöm!
-
shootme2
senior tag
Furcsák ezek a tp cuccok. Nekem egy wr740 van laptoppal, több telefonnal, asztali géppel tökéletesen működik. Egy ismerősnek ugyanilyen routere volt ugyan ilyen körülmények között használta még a szolgáltató is ugyanaz és gyakorlatilag használhatatlan volt még a harmadik garanciális csere után is. Most egy wr941 van neki az tökéletes...
-
Nightfall75
tag
válasz
szumoo@gmail #1519 üzenetére
Igen, WCDMA verzió. A kártya FAT32-re van formázva, és ugyan nem írtam még tele, de mivel eredeti kártyáról van szó, nem hinném hogy probléma lenne. A hamísított microsd kártyák, pendrive-oknál van olyan, hogy csak az elejére lehet írni.
-
cicur99
tag
Sajnos innen sem sikerül letölteni.
(Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.)
-
kleine
tag
Fordítási probléma megoldva!
Tehát:
- Magyarul indul
- WCDMA patch integrálva
- Amennyiben telepítéskor status 7(vagy 6) hibával leáll a telepítés, telefont újra kell indítani és újrapróbálkozni. CTR recovery-nél advanced menüben recovery újratöltés is elég - ha kérdezi, igen ROOT jogot szeretnénkAmennyiben ez nem segít, ne csak annyit írjatok lehetőleg, hogy nem indul, hanem a hibaüzenetet is! Az sokat segít!
Én kipróbáltam, jobbnak tűnik az eddigi változatoknál. LED-et nem tudtam tesztelni, de más hirtelen leállás megszűnt.
A mobilnetre kíváncsi vagyok...LINK:
Előzőeket töröltem (a működőket nem!), ezt töltsétek le
-
Tonyk
veterán
válasz
cappa72 #1518 üzenetére
Újabbakkal nem nagyon volt szerencsém,mert nem engedem őket se a cég se a lakás közelébe, de ahogy látható még mindig nincs rendben minden.
Még Galaxy S-es koromban szívtunk nagyon sokat (2-3 éve) velük. Elég sokáig tartott rájönni, hogy a tp-link helytelenül vagy épp hiányosan implementált egy két dolgot a szoftverébe (pont wifi téren is, annó ezt jó néhány külföldi fórumon is kitárgyalták). Minden routerrel jól működő telefonok, dobáltak el kapcsolatot, képtelenek voltak csatlakozni. Routerek cseréje után minden azonnal megjavult.
Elképzelhető, hogy hardveresen nem lennének ezek a cuccok rosszak, de a beléjük gyömöszölt s.w. siralmas. Anyagi okokból cégnél is vettek felsőbb nyomására (spórolni kell) tp-link eszközöket. Sikerül végre száműzni őket (sok-sok sírás és bizonygatás után), mert még a sima, nem managelhető switchek is fagytak (8 portostól egészen a 48 portosig minden.) Itt ph-n írta egy kolléga fórumban, hogy valamelyik egyetemen itthon már elrettentő példaként vázolják fel őket előadáson.
Állítólag openwrt-vel jól működnek. -
kleine
tag
MIUI 4.8.29 WCDMA:
Nekem valamiért nem vált teljes magyarra, pedig magyar fájlok hozzáadva. Másnak se? Megnézhetnétek, hogy érdemes-e vele foglalkozni. Bár nálam rövid tesztelés után is jobbnak tűnik az eddigieknél, sok helyről eltűnt a leállás.
Amennyiben telepítéskor status 7 hibával leáll a telepítés, telefont újra kell indítani és újrapróbálkozni. CTR recovery-nél advanced menüben recovery újratöltés is elég - ha kérdezi, igen ROOT jogot szeretnénkA fordítási problémára keresem a megoldást...
-
szumoo@gmail
tag
válasz
Nightfall75 #1514 üzenetére
Köszi a választ.
A tied WCDMA?
Írja és olvassa is az egész kártyát, nem csak az elejét? -
Tonyk
veterán
válasz
paulkaresz #1516 üzenetére
Gyári rom alatt sincs semmi gond wifivel. Sajna a tp-link routerek nem csak ezzel a telefonnal és nem csak telefonnal szívóznak.
-
paulkaresz
aktív tag
-
doongoo
addikt
Asszonynak vennék egy ilyen telót a törött galaxy s2 helyett. Igazán nagy problémát sehol sem olvastam vele kapcsolatban, de hátha ti tudtok valamiről. Nos? Volt már pár MTK-s telóm, így a root, romcsere, stb. nem lesz gond
-
Nightfall75
tag
válasz
szumoo@gmail #1507 üzenetére
Működik, nekem egy 64GB-os Sandisk Ultra van benne, és látja a recovery valamint az android rendszer is.
-
kleine
tag
-
kleine
tag
válasz
Vjankovics82 #1508 üzenetére
Nekem működik! De nem vált magyarra
hozzáadom a magyart megint (hátha) és újra feltöltöm!
-
klarkzone
tag
Nincs HD felbontású WCDMA verzió! Ha megnézed a képeket látszik az aksi alatti fémlemezen a TD-SCDMA felirat, és webshop lévén az ára is TD-SCDMA típusra utal, szerintem direkt elírták, marketing fogás, nem egy és nem kettő webshop van, akiknél hiányos vagy a valóságnak nem megfelelő specifikációk vannak feltüntetve, én az ilyen helyeket és eladókat messziről kerülöm.
-
kleine
tag
válasz
Vjankovics82 #1508 üzenetére
Az eredeti 4.8.29 MIUI-t próbálta valaki? Működik?
-
HPAA
őstag
üdv
létezhet ez a verzió , vagy csak elírás ?
WCDMA és HD 1280x720 resolution egyben ?ráadásul 99-ért
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #1506 üzenetére
Ùgy se jó!
-
szumoo@gmail
tag
64 Gb-os micro SD kártyával próbálta már valaki?
Minideal-es leírás szerint max 32-est támogat, de gizchina.com-on 64-et írnak. -
kleine
tag
válasz
Vjankovics82 #1504 üzenetére
Twrp vagy cwm a recovery? Twrp jobb....holnap majd tesztelem már én is.
-
kleine
tag
válasz
Vjankovics82 #1501 üzenetére
Csak holnap...
-
Vjankovics82
senior tag
ezt írta egész nap:
Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz. Ha az elérni kívánt fájl különösen nagy méretű, vagy túl sok személlyel osztottál meg azt, a fájl megtekintése vagy letöltése akár 24 órát is igénybe vehet. Ha 24 óra elteltével sem tud elérni egy fájlt, lépjen kapcsolatba a tartományi rendszergazdával.
nem tudod máshova is feltölteni?
Bocs oké minden jó csak az új drivera kellett mennem! kipróbálom nem soká! remélem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest