Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
DigitXT #18540 üzenetére
Én is ledöbbentem, amikor megláttam az új felületet. Az, hogy ronda nem érdekelne, de fórum olvasáskor nagyon megszédültem. Azt hittem már valami bajom van. o.O Aztán megnyugodtam, amikor átmentem másik felületre. Gondoltam javítva lesz, de láttam itt pár olyan reakciót, ami után feladtam. Azóta Logoutot használom.
A nézetekkel nálam is gond van Operával az új felület óta. (csak már nem akartam azt külön írni)
Alapból Asztalira van állítva, mert tableten az jó. A lapcsaládot korábban szoktam Mobil nézetben is használni, csak rákattintottam az oldal alján és már át is váltott. Most így nem reagál más nézetekre. Operában kell kikapcsolnom........, de nem jegyzi meg.Igen, 1920 x 1080 felbontást használok. (Win 125-150% DPI)
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest