- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
DigitXT #18540 üzenetére
Én is ledöbbentem, amikor megláttam az új felületet. Az, hogy ronda nem érdekelne, de fórum olvasáskor nagyon megszédültem. Azt hittem már valami bajom van. o.O Aztán megnyugodtam, amikor átmentem másik felületre. Gondoltam javítva lesz, de láttam itt pár olyan reakciót, ami után feladtam. Azóta Logoutot használom.
A nézetekkel nálam is gond van Operával az új felület óta. (csak már nem akartam azt külön írni)
Alapból Asztalira van állítva, mert tableten az jó. A lapcsaládot korábban szoktam Mobil nézetben is használni, csak rákattintottam az oldal alján és már át is váltott. Most így nem reagál más nézetekre. Operában kell kikapcsolnom........, de nem jegyzi meg.Igen, 1920 x 1080 felbontást használok. (Win 125-150% DPI)
Aktív témák
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest