Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Üdv.
Egy korábban általam tiltott userrel szeretném felvenni a kapcsolatot, de sehol nem találom, hol vannak a letiltottak, melyik menün belül.
Köszi. -
C64
őstag
Sziasztok. Volna egy javaslatom arra, hogy kevesebb adatot kelljen letötleni ha megnyitunk egy listát/kategórát. Ilyenkor mindig betölt több MB akár több 10 MB adatot az oldal a sok feltöltött kép miatt, ami egyrész korlátozott mobilneten nem gazdaságos egyáltalán, gyorsabban meríti az akksit is a sok letöltött adat és a szervereket is jobban terheli a magas adatforgalom. Szóval a feltöltött képeknek a fő képéből lehetne konvertálni egy kis méretűt, ami megjelenne a listáknál és így gyorsabb lenne az oldalbetöltés, kevesebb sávszélt használna és a szervereket se terhelné annyira. Mit szóltok?
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
Mert Mark Zuckerberg egy fasz.Már szóltunk a facebooknak érte, de le se tojják. Annyit tudsz tenni, hogy jelented te is facebookon, hogy nincs semmi gond a linkkel. Hogy miért tiltották le, az jó kérdés, én gyanítom, hogy valamilyen "nácis" cikk miatt, arra eléggé érzékeny a facsé.
-
Lackooo84
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy miért vannak blokkolva a gamepodos és logoutos linkek facebookon? A ph,ha,ma,ic linkeket nem blokkolja.
-
Goose-T
veterán
válasz
Demenynorba
üzenetére
Ebbe a topikba írd meg inkább.
-
Demenynorba
újonc
Sziasztok! Ne haragudjatok, ha nem ide tartozik. Harderaprón egy ismerősömet, megtalálta egy tag, 8 éve regisztrált, egy darab értékelése sincs. Ismerősöm egy xbox 360-t hirdetett meg nem a legolcsóbban. A tag minden kérdezés nélkül egyből találkozni akar, és kipróbálni a konzolt, de csak úgy, ha ismerősöm Kökiig bemegy, majd Ő autóval elviszi a házához ( van jogositvanya ismerősömnek, erre a válasz az volt, hogy hagyja, túl veszélyes lenne). Persze lebeszéltem róla, azóta frissen regisztrált profilok (kamuprofilok, valószínűleg ugyan az az ember) írnak neki, ugyan azzal a szöveggel. Ezzel mit lehetne kezdeni?
Neharagudjatok, hogy ide írtam, de jobb félni mint megijedni. Ha tényleg valami hátsó szándék van a dolog mögött, nehogy valaki áldozat legyen. -
Olyan megoldás esetleg szóba jöhet, hogy ha a usernek válaszoltak, vagy érkezett új hozzászólás, azt/azokat már elolvasta, azonban a hozzászólásban/hozzászólásokban szerkesztés történt, arról is kapjunk valamilyen formában jelzést? Hasonlóan mint mikor kapunk jelzést az új hozzászólásokról. Nem tudom ennek mi a technikai feltétele, vagy megvalósítható-e, csak eszembe jutott. Amiatt gondoltam erre, mert gyakran előfordul, hogy ír választ a felhasználó, ezt elolvasom, esetleg írok rá választ, majd fórumozok tovább. Ha ő ezután beleszerkeszt, arról én nem tudok, ha csak nem rövid időn belül megint bele nem olvasok abba a topikba, így nem is fogok tudni a szerkesztési időn belül reagálni a szerkesztett mondandójára. Előfordul olyan is, hogy például tanácsot vagy segítséget kap az ember, azt elolvassa, reagál rá mondjuk, utána a reagálónak eszébe jut valami, azt hozzászerkeszti, hozzám meg lehet sosem jut el az az infó, mert ha később nem olvasok rá arra a hozzászólásra, nem is jut a tudomásomra, hogy az még tartalmaz plusz információkat. Persze ez fordítva is igaz, ha én írok valakinek, megköszöni , utána még eszembe jut pár dolog, hozzáírom, viszont nem reagál rá, így nem tudom eljutott-e hozzá a pluszban beleszerkesztett infó. Fórumozás közben gyakran találkozom a jelenséggel, emiatt szerintem hasznos lenne egy ilyen funkció.

-
C64
őstag
Nem tudom hova írhatnék, ezért ide írok. Ha egy premium tag kikapcsolja a hozzászólásokat egy hirdetésénél, akkor azt miért nem lehet menteni a kedvencek közé? Ez bug vagy feature?
-
ph2012
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na élő példa. Jogász topikban éjjel 2:54-kor jön az elmebaj komment. Erre leírtam mit gondolok a prohardver irányáról és a kialakuló helyzetről: [link]
Gusztustalan, magyar, romkocsma, szigetfesztiválos züllés, budipesti bulinegyed disznóól, mocskos utcák szinvonal = prohardver iránya? Nesze. Gyönyörködhettek a munkátokon. -
ph2012
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor én a normális kérdező fogom azt érezni, hogy lepra emberek szemetelhetnek. Nem lehet folyószámláról előfizetni, pedig előfizettem volna, hogy tilthassak. Miért nem olcsóbb a tiltás funkció? Egy emelt díjas sms áráért miért nem lehet csak a tiltásra előfizetni?
-
-
ph2012
senior tag
Olyan javaslatom lenne, hogy ha valaki szakmai topikban nem a kérdésre válaszol hanem csak szórakozásból ír valami nem válasz jellegüt egy hét kitilást kapjon. Ne legyen a Prohardver szemetesláda, megutálandó elviselhetetlen valami. Nem szakmai topikban azt írhatnak amit akarnak, de szakmaiba ne. Köszi
-
Rimuru
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mostanaban nem erdekel.

de hogy kedves legyek: tudom, hogy kis csapat nehezebb minden meg van sok mas fontosabb is (pl privatoknal menjen a regi szerkeszto), meg lehet merlegelni hogy csak a userek kisebb szazalekanal legyen "rosszabb", stb. -
-
Rimuru
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Usercss megoldja, nekem teljesen el van tuntetve.
Sot asztalin az egesz (maradek) felso hobelevanc fentre van ragasztva.
Amugy en is csokkenoben olvasok felesleges hogy mindig latszodjon.
Parci: vagu lehetne atgondolt ux donteseket hozni a termek ismereteben akkor nem lennenek ilyenek.
-
az a baj, hogy ha az utolsó utáni dolgot és nekiállunk választhatóvá programozni, akkor tényleg pixelenként kell már fejleszteni és még megígérni sem tudjuk, hogy mikor készül el valami új. egyszerűen megöl minket, hogy interfész/UI fejlesztők és végtelen platformon tesztelőknek kell lenni.

-
DS39
nagyúr
a rögzített fejléc sáv alatti második sáv lefelé görgetésre automatikusan eltűnik, felfelé görgetésre megjelenik. ezt nem lehetne beállítástól függően módosítani? pl. aki úgy használja a fórumot, hogy az újabb hsz van felül, az lentről felfelé olvas, ezért a második sáv mindig jelen van, ami zavaró tud lenni. vagy esetleg kattintásra elrejthető/előhozható lehetne ez a plusz sáv, és akkor nem a görgetés irányától függene, hogy látszódik vagy sem.
-
válasz
üzenetére
Szerintem nem vicc, hanem hiba, tehát itt offtopik.

Bugok a PH! lapcsalád oldalainMármint az nem bug, hogy tud neked írni, az a bug hogy értesítést kaptál róla.
-
törölt tag
Üdv! Nem tudom volt-e már róla szó, de ha privát üzenetben letiltok valakit akkor miért tud továbbra is írni nekem? Nem az lenne a lényege, hogy ne tudjon zavarni? Kapom róla az emailt, értesítést, hogy üzenetet írt, de már letiltottam korábban... Vicc...
-
-
csibe1
veterán
Persze, persze. Ezt azóta nem sikerült összehozni amióta újítottak az aprón, csak tudnám minek; és ez azóta is úgy van.
Lehet huzigálni a listában a kedvencnek felvett cuccot, de amint frissíted az oldalt már nem ott van ahol volt, hanem a rendszer random szórja be valahová a többi közé, hiába volt a lista tetején. Ezzel ki vagyok segítve tényleg, nagyon tuti. Ja, nem is. -
samujózsi
senior tag
Nem tudom, megoldható lenne, hogy a desktop nézet fejlécében ott legyen minden, ami a mobilosban? (a csillag és a szövegbuborék ikonokat hiányolom, ahonnan közvetlenül tudom elérni a Kedvenc... és az Itt szóltam hozzá... listákat)
A másik kérdés/kérés: mobilon, reszponzív nézetben, álló helyzetben nézve a fórumot, ha olyan témát olvasok, ami cikkhez vagy blog poszthoz tartozik, én nem látom az eredeti írásra hivatkozó linket. Desktopon és mobil fekvő nézetben ott van. Volna arra lehetőség, hogy valahol, akár a lap alján is, megjelenjen ez a link?
-
Cifu
félisten
Skacok, csak egy kérdés: aprón vettem valamit, minden oké is volt. Viszont az eladó kérte, hogy ne adjak értékelést, van már épp elég neki. Mondom oké. Csakhogy az értékelés nyitottan ott van, nem lehet sehogy eltüntetni, lezárni.
Ilyen helyzetre mi a javaslat? Mégis írjak pozitív értékelést?
-
Klassz lett az előugró sárga navigációs sáv. Régóta vártam, így jóval egyszerűbb a fórum főoldalra ugrani...
-
zeon.hu
nagyúr
Az off hozzászólások színén/erején nem lehetne javítani?
Mobilaréna alatt számomra nehezen olvasható.
(Gondolom, nem egyedül vagyok ezzel) -
válasz
Goose-T
üzenetére
szerveroldali megoldásról szó sem lehet, kliensoldaliról akár, de ez megint olyan, hogy ha betesszük, akkor a 17 platformból majd 6-on nem működik jól, 2-nél a bug megoldhatatlan lesz stb.
sajnos, a nagy userfriendly-ségnek ez az ára, értelmes fejlesztések helyett megállás nélkül platformtesztelnünk kell.

-
nihil
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Láttatok már olyan, akinek válaszoltak?

Monopól helyzetben van, amíg mindenki reszket, hogy mi lesz vele fbuk profil nélkül, addig bármit megtehetnek.. -
CptAdamica
nagyúr
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehet jelenteni, hogy téves. Viszont az űrlapjukban meg magyarázatot kérnek, wtf.
Odaírtam, hogy először ők magyarázzák meg, hogy mi a gond a gamepoddal, mert arról egy betűnyi infót nem adtak, hogy mégis miképp sérti a közösségi irányelveiket. -
0xmilan
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nacikkal nem targyalunk.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Biztos azért, mert nácik vagyunk. Legalábbis a facebook elég durván ugrik erre: leírod, hogy náci, aztán máris gyűlöletkeltő vagy. Ahogy nézem az egész gamepod le van tiltva a facebook részéről, akkor biztos valami nácis játék miatt történhetett ez.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Gyönyörű. A messengeren folyó beszélgetés nem olyan levelezésnek minősül, amibe nem nézhetnének bele?
-
CptAdamica
nagyúr
Úgy látszik a Fckbook nem szeret titeket. Tegnap messengeren megosztottam ezt a linket. Ma már ez fogad a helyén: "Ezt az üzenetet el kellett távolítani, mert a közösségi alapelveinkbe ütköző hivatkozást tartalmaz."

-
-
Rimuru
veterán
-
-
vaily
újonc
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, úgy néz ki valóban 24 óra, az üzenet kissé megtévesztő.
-
-
vaily
újonc
Biztosan jól működik ez az antispam dolog az üzenetküldéseknél? 5 üzenet elküldése után a hardveraprón úgy tűnik, hogy a "várj pár órát" eléggé érdekesen van értelmezve, mivel jelenleg 21 óránál tartok és még mindig nem működik. Valakinek van arról infója, hogy mégis mennyi idő után lehet újra használni?
Köszönöm

Ui: Értem én, hogy ha fizetek, akkor működik, de most nem erről van szó.
-

Olyan lehetőség esetleg nem merült fel a tervekben, hogy a felhasználó globálisan keressen a fórumon a hozzászólásai között? Mint ami például a modiknak is van opció.
Az erőforrások kímélése érdekében lehetnének olyan korlátozások, hogy például ilyen keresést egy felhasználó egy nap egyszer végezhet. Vagy csak blokkonként (logout, gamepod, prohardver stb.) kereshetne a user. 
-
SUPREME7
őstag
válasz
Marsellus
üzenetére
A hivatalos verzió eljöveteléig ajánlom magam

Hardverapró kapásjelző | Keresés - hirdetés megfigyelés | apro.supreme7.eu
-
Marsellus
csendes tag
Sziasztok
Várható még annak a korábbi funkciónak a visszahozatala, hogy ha egy speciális / nem túl gyakran hirdetett terméket keresek és éppen nincs ilyen hirdetés, akkor beállíthatom az emailes értesítést? (Meg persze nem csak speciális termékeknél, hanem bármikor, ha venni szeretnék valamit és le szeretnék csapni egy jó vételre)
Ez volt az egyik legjobb funkció a hardverapró "felújítása" előtt, azóta csak azért kell kb. naponta felnéznem, hogy várjam azt a terméket, amiből kb. évente pár alkalommal hirdetnek.
Ezt közvetlenül az új oldal bevezetése után is kérdeztem és akkor azt a választ kaptam, hogy vissza fog jönni a funkció.
-
dr.Mura
tag
Meglepődve láttam (és nagyon jó ötletnek tartom) hogy a HWapró-s privát beszélgetésben pirossal jelzi, hogy legyek óvatos az előre utalásnál, mert ilyet érzékelt.
A motor viszont még nem tökéletes, ugyanis én (vevő) javasoltam az előre utalást és a másik fél (eladó) mondta azt, hogy nem, nem szükséges, legyen utánvét. (Nagyon korrekt volt, hozzáteszem.) A motor tehát fordítottan értelmezte a helyzetet (bár igaz, hogy inkább két felesleges jelzés legyen, mint egyszer maradjon el a szükséges). -
A logout blogoknál esetleg lenne lehetőség egy olyan megoldásra, hogy a blogíró kizárhat bizonyos felhasználókat a hozzászólás írás lehetőségéből? Mint ahogy ti ki tudtok tiltani felhasználókat topikokból, csak itt már eleve nem is tudna írni, tehát nem kiszürkítve lenne a felhasználó a hozzászólással, hanem lehetősége sem lenne írni oda. Ez csak amiatt jutott eszembe, mert a logouton már fejből tudja az ember, hogy a saját blogokban és más felhasználók blogjaiban kik fognak trollkodni. Ezek a trollok értelmes kommunikációt ott nem folytatnak, csak rombolják a beszélgetést és a témát. Ha az ember ki tudná tiltani a blogjából az ilyen felhasználókat, akkor eleve esélye sem lenne, hogy rombolásba, trollkodásba, beszólogatásba kezdjen. A prémiumos ignorálás ezt nem oldja meg, mert csak az nem fogja látni aki ignorálja, a hozzászólása attól még ott lesz és a többi felhasználó látja ugyanúgy.
-
Franko49
tag
Sziasztok! Szeretném javasolni, hogy HardverAprón legyen külön fül multimédián belül a mikrofonoknak. Csak mikrofonra nem tudtam sehogy szűrni. Keresendő és kerülendő szavakkal találtam kettőt összesen az óriási halmazból amit a keresési eredmény hozott.
Tudom, nehéz eldönteni, hogy PC-s cucc vagy sem. Az ötlet nem tökéletes, csak egy javaslat. -
Rimuru
veterán
Igazabol ezt keresed: Beallitasok: Duplikált témák megjelenítése: csak a kedvenceknél
-
dqdb
nagyúr
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nem fér ki. Ne átlagos esetet nézzél, hanem szélsőértéket, mint a legszélesebbnek számító M vagy W betűt, amiből így néz ki 13 darab a PH-n:

És a Logouton:

Szóval mind a régi, mind az új designnál problémát okoz (igaz, ebből már a 12 karakter is, a 11 még rendben van).
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)