- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez egesz egzszeruen nem mukodik, gondoltam megprobalom en is, csatlakoztam a Windows Insider Preview programhoz, frissitettem a Win10-emet a legujabb developer buildre, beallitottam a flaget es osszehoztam a peldat, majd a bongeszo be se tolti az oldalt szv ez ugy bugos ahogy van...
-
martonx
veterán
Akkor ez ismét hülye kérdés lesz, de a modulos móka nélkül betölti rendesen az index.html-t?
És ez vajon megvolt? To light up ES6 modules and other experimental JavaScript features in Edge, you can navigate to about:flags and select the “Enable experimental JavaScript features” flag.
Read more at https://blogs.windows.com/msedgedev/2016/05/17/es6-modules-and-beyond/#URzLuzu0OSvyVsGi.99 -
martonx
veterán
Nem próbáltam ki. Ami inkább nem világos, hogy az app.js-t és a math.js-t ugye megcsináltad rendesen, és nem a bemásolt kód alapján szeretnéd azt hinni, hogy ezzel készen van a feladat?
Mert ha ezt a kódot várod működni, amit bemásoltál, akkor előbb nézz egy picit jobban utána a webfejlesztésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest