- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez egesz egzszeruen nem mukodik, gondoltam megprobalom en is, csatlakoztam a Windows Insider Preview programhoz, frissitettem a Win10-emet a legujabb developer buildre, beallitottam a flaget es osszehoztam a peldat, majd a bongeszo be se tolti az oldalt szv ez ugy bugos ahogy van...
-
martonx
veterán
Akkor ez ismét hülye kérdés lesz, de a modulos móka nélkül betölti rendesen az index.html-t?
És ez vajon megvolt? To light up ES6 modules and other experimental JavaScript features in Edge, you can navigate to about:flags and select the “Enable experimental JavaScript features” flag.
Read more at https://blogs.windows.com/msedgedev/2016/05/17/es6-modules-and-beyond/#URzLuzu0OSvyVsGi.99 -
martonx
veterán
Nem próbáltam ki. Ami inkább nem világos, hogy az app.js-t és a math.js-t ugye megcsináltad rendesen, és nem a bemásolt kód alapján szeretnéd azt hinni, hogy ezzel készen van a feladat?
Mert ha ezt a kódot várod működni, amit bemásoltál, akkor előbb nézz egy picit jobban utána a webfejlesztésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest