- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na hat akkor en el is kezdenem rogton egy kerdessel.
Bevezetes: A Dart (dart2js) compiler automatikusan csinal tree shakinget, amit azert tud megtenni, mert a kod nem valtozik dinamikusan compile utan. Tehat pl classokhoz letrehozas utan nem lehet nyulni. Ezt egy nagyon jo dolognak tartom, marmint a tree shakinget, es azon gondolkoztam, hogy vajon van e mar ilyen javascripthez is.
Innen jutottam el a Google Closure Compilerhez. Kerdeznem, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata? Peldaul mennyire jo otlet a production build-be egy olyan lepest tenni, ami lefuttatja a bundle fajlt a g.c.c-en?! Production build alatt most nem munkahelyi kornyezetben levo prod buildet kell erteni, hanem mondjuk a sajat kis applikaciodnal, amikor csinalsz egy full dist-et, akkor mennyire lehet ennek letjogosultsaga? Ugy tudom, hogy egyreszt nem lehet akarmennyiszer hasznalni a g.c.c-t, illetve nem is a sajat gepeden fut, hanem talan a Cloudon?!
TreeShaking ~dead code elimination: Kiszuri a kododbol azokat a reszeket amikre nincs referencia, ezaltal optimalizaltabb kodot kapsz eredmenyul.
Udv,
Koszimegj: van egy standalone java alkalmazas is ra, ezt megtalatam kozben
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged