- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na hat akkor en el is kezdenem rogton egy kerdessel.
Bevezetes: A Dart (dart2js) compiler automatikusan csinal tree shakinget, amit azert tud megtenni, mert a kod nem valtozik dinamikusan compile utan. Tehat pl classokhoz letrehozas utan nem lehet nyulni. Ezt egy nagyon jo dolognak tartom, marmint a tree shakinget, es azon gondolkoztam, hogy vajon van e mar ilyen javascripthez is.
Innen jutottam el a Google Closure Compilerhez. Kerdeznem, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata? Peldaul mennyire jo otlet a production build-be egy olyan lepest tenni, ami lefuttatja a bundle fajlt a g.c.c-en?! Production build alatt most nem munkahelyi kornyezetben levo prod buildet kell erteni, hanem mondjuk a sajat kis applikaciodnal, amikor csinalsz egy full dist-et, akkor mennyire lehet ennek letjogosultsaga? Ugy tudom, hogy egyreszt nem lehet akarmennyiszer hasznalni a g.c.c-t, illetve nem is a sajat gepeden fut, hanem talan a Cloudon?!
TreeShaking ~dead code elimination: Kiszuri a kododbol azokat a reszeket amikre nincs referencia, ezaltal optimalizaltabb kodot kapsz eredmenyul.
Udv,
Koszimegj: van egy standalone java alkalmazas is ra, ezt megtalatam kozben
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged