Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz Zedz #4817 üzenetére

Na hat akkor en el is kezdenem rogton egy kerdessel.

Bevezetes: A Dart (dart2js) compiler automatikusan csinal tree shakinget, amit azert tud megtenni, mert a kod nem valtozik dinamikusan compile utan. Tehat pl classokhoz letrehozas utan nem lehet nyulni. Ezt egy nagyon jo dolognak tartom, marmint a tree shakinget, es azon gondolkoztam, hogy vajon van e mar ilyen javascripthez is.

Innen jutottam el a Google Closure Compilerhez. Kerdeznem, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata? Peldaul mennyire jo otlet a production build-be egy olyan lepest tenni, ami lefuttatja a bundle fajlt a g.c.c-en?! Production build alatt most nem munkahelyi kornyezetben levo prod buildet kell erteni, hanem mondjuk a sajat kis applikaciodnal, amikor csinalsz egy full dist-et, akkor mennyire lehet ennek letjogosultsaga? Ugy tudom, hogy egyreszt nem lehet akarmennyiszer hasznalni a g.c.c-t, illetve nem is a sajat gepeden fut, hanem talan a Cloudon?!

TreeShaking ~dead code elimination: Kiszuri a kododbol azokat a reszeket amikre nincs referencia, ezaltal optimalizaltabb kodot kapsz eredmenyul.

Udv,
    Koszi

megj: van egy standalone java alkalmazas is ra, ezt megtalatam kozben :)

Új hozzászólás Aktív témák