Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na hat akkor en el is kezdenem rogton egy kerdessel.
Bevezetes: A Dart (dart2js) compiler automatikusan csinal tree shakinget, amit azert tud megtenni, mert a kod nem valtozik dinamikusan compile utan. Tehat pl classokhoz letrehozas utan nem lehet nyulni. Ezt egy nagyon jo dolognak tartom, marmint a tree shakinget, es azon gondolkoztam, hogy vajon van e mar ilyen javascripthez is.
Innen jutottam el a Google Closure Compilerhez. Kerdeznem, hogy van-e valakinek ezzel tapasztalata? Peldaul mennyire jo otlet a production build-be egy olyan lepest tenni, ami lefuttatja a bundle fajlt a g.c.c-en?! Production build alatt most nem munkahelyi kornyezetben levo prod buildet kell erteni, hanem mondjuk a sajat kis applikaciodnal, amikor csinalsz egy full dist-et, akkor mennyire lehet ennek letjogosultsaga? Ugy tudom, hogy egyreszt nem lehet akarmennyiszer hasznalni a g.c.c-t, illetve nem is a sajat gepeden fut, hanem talan a Cloudon?!
TreeShaking ~dead code elimination: Kiszuri a kododbol azokat a reszeket amikre nincs referencia, ezaltal optimalizaltabb kodot kapsz eredmenyul.
Udv,
Koszimegj: van egy standalone java alkalmazas is ra, ezt megtalatam kozben

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest