- iPhone topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.

Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest