Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.

Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest