Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.

Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword - I7 11800H, RTX 3050ti és 24gb RAM + GARANCIA
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest