- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.
Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen monitort vegyek?
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 10
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest