- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 10a – évismétlés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb).
Mikor elkezdtem csinálni, akkor még nem nagyon ismertem a DOM-ot, aztán így maradt eddig.
Nekem nem az a gondom, hogy nem valid tagokat akarnak megadni, azzal semmi gond (most is van benn egy addTag fn. hogyha valakinek van valami mása. Csak azt írtam, hogyha pl. kiiratod, hogy:
console.dir(document.createElement('asd'))
akkor a visszakapott objektum típusa HTMLUnknownElement
console.dir(document.createElement('div'))
akkor HTMLDivElement.
Ezzel csak azt akartam mutatni, hogy a valid tagok külön vannak kezelve, tehát valahol el vannak tárolva, hogy mik validok. De ez nem olyan lényeges, mivel ettől függetlenül is biztos el van tárolva.
Lehet kellene csinálni egy jsFiddle-t, majd megnézem holnap, meg a jsLint-et is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Cyberpunk 2077
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest