Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A komplett lista azért kell mert akkor tudom a prototypejába betenni az alap objektumnak a függvényeket (.div(), .span() stb)."
Nem néztem meg a kódodat, és biztos most nehézkes a felfogásom, de most még mindig nem jön át, mi az oka, hogy a createElementes megoldás miért nem elegendő ehhez (tehát ha valaki divet szeretne kreálni, akkor document.createElement('div');). Mit hagyok ki? Mihez kell a komplett lista konkrétan?Példakódra rátérve: én amúgy nem értem, a megfelelő sorok végére miért nem teszel pontosvesszőt.
Sokkal áttekinthetetlenebb így a kód, jó is, hogy a JSLint szól érte.
A korábbi kódot, amit az oldaladról szedtem, elég gyorsan JSLint-validdá lehetett tenni:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Pm6pg/1/
Így már szerinte is okés (a class-ból 'class' lett, különben nem jó, mert foglalt névre hivatkozik a JSLint).
Példa még mindig nincs a GitHub-oldaladon.
Amúgy ha bejelentkezel a JSFiddle-oldalon, és ennél a kódnál rámész, hogy "Fork", akkor máris a Te neved alatt fog megjelenni.
=========
(#2578) Forza_JUVE :
OK, nincs mit, ha kell segítség, akkor másold be ide a kódot, hogy mivel próbálkoztál, és segítünk. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokkal áttekinthetetlenebb így a kód, jó is, hogy a JSLint szól érte.