-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ezt linkelted, de igazából ehhez nem nagyon értem, miért kellene neked a komplett lista.
Azt meg nem tudtam, hogy stringből generálod le, és nem mondjuk egy document.createElement segítségével (nem néztem meg a kódot), pedig az lenne a logikus.
Amúgy most hirtelen nem jut eszembe, mi az a DOM-elem, ami nem szokott működni, mondjuk ez nyilván böngészőfüggő, ergo IE-ben tuti csomó nem megy, de Chrome-ban ha csinálok egy ilyet:
document.createElement('asd');
Akkor létrehozza ezt:
<asd></asd>
Pedig ez nem egy "valid" tag a szokványos W3C-s DTD-k szerint - de miért ne lehetne ez teljesen valid egy saját DTD szerint?Mi ad vissza HTMLUnknownElement típust?
Ha azt ad vissza, akkor miért nem dobsz vissza egyszerűen egy hibaüzenetet, hogy a megadott DOM-elem valamilyen oknál fogva nem megfelelő, adjon meg mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi