- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nefri
csendes tag
válasz
fordfairlane #6703 üzenetére
Igazad van félre néztem. Viszont azt a hibát csak akkor írtam bele, amikor próbáltam átjavítani a neveket a postoláshoz, hogy könnyebben emészthetőek legyenek, bocsi. Tehát az összes lista hivatkozás a "TargetList"-re vonatkozik. Tudom esetleg szerkeszteni vhogy a régebbi postomat?
A where-el kapcsolatban pedig nem probléma, ha az összes mezőt frissíti mivel csak 1-van minden oszlopban. Lehet, hogy igazából el is lehetne hagyni, csak nem tudom, hogy akkor alapértelmezett ként az összes mezőt átírná-e vagy sem azt még tesztelnem kell.
Illetve azóta már kicsit beleástam magam a témába és úgy tűnik, hogy a jquery alapból asszinkron hajtódik végre. Így nem igazán várják meg egymást az utasítások, amik sorban következnének. Valószínűleg ebből származhat a probléma, bár jelen esetben valójában mind1, hogy melyik update hajtódik végre hamarabb a kódban, azért továbbra sem világos, hogy végül miért csak az 1-ik mező értékét frissíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest