Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nefri
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Igazad van félre néztem. Viszont azt a hibát csak akkor írtam bele, amikor próbáltam átjavítani a neveket a postoláshoz, hogy könnyebben emészthetőek legyenek, bocsi. Tehát az összes lista hivatkozás a "TargetList"-re vonatkozik. Tudom esetleg szerkeszteni vhogy a régebbi postomat?
A where-el kapcsolatban pedig nem probléma, ha az összes mezőt frissíti mivel csak 1-van minden oszlopban. Lehet, hogy igazából el is lehetne hagyni, csak nem tudom, hogy akkor alapértelmezett ként az összes mezőt átírná-e vagy sem azt még tesztelnem kell.
Illetve azóta már kicsit beleástam magam a témába és úgy tűnik, hogy a jquery alapból asszinkron hajtódik végre. Így nem igazán várják meg egymást az utasítások, amik sorban következnének. Valószínűleg ebből származhat a probléma, bár jelen esetben valójában mind1, hogy melyik update hajtódik végre hamarabb a kódban, azért továbbra sem világos, hogy végül miért csak az 1-ik mező értékét frissíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen program, ami...?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest