- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Én csak azt nem értem, hogyha, a mostani leírásod alapján, egy lista van, azon egy elem, ami két mezőből áll, egyik a számlálót, másik az évet tartalmazza (és ez így teljesen logikus), akkor hogyan működött az eredeti kódrészleted úgy, hogy néha az egyik update futott le, néha a másik. Az eredeti kódrész ugyanis két külön listára hajt végre két külön updatet.
Egyre zavarosabb ez az egész már nekem, asszem kiszállok ebből. Öregszem vagy nem tudom, mi...
-
fordfairlane
veterán
Illetve azóta már kicsit beleástam magam a témába és úgy tűnik, hogy a jquery alapból asszinkron hajtódik végre.
Egyrészt az aszinkron végrehajtás nem a jquery jellegzetessége, hanem a javascript engineké, másrészt nincs ellenőrizetlen aszinkronitás. A két update nem várja meg egymást, de a többi sorban, egymás után kerül végrehajtásra (jól is néznénk ki, ha nem így lenne) és ez elvileg nem okozhat problémát, mivel két, egymástól független listaelemen(elemein) hajtódik végre. Ennek elvileg működnie kéne, ezért kérdeztem rá a háttérben levő dolgokra.
A where-el kapcsolatban pedig nem probléma, ha az összes mezőt frissíti mivel csak 1-van minden oszlopban. Lehet, hogy igazából el is lehetne hagyni, csak nem tudom, hogy akkor alapértelmezett ként az összes mezőt átírná-e vagy sem azt még tesztelnem kell.
Hogy érted azt, hogy egy mező van minden oszlopban? Úgy érzem, keverednek a fogalmak.
Hány elem (rekord) van ezeken a listákon (táblákban)? Az elemek hány mezőből (oszlopból) állnak?
-
fordfairlane
veterán
Továbbra sem egyértelmű az adatszerkezet. Az eredeti hozzászólásban egy listát írtál, két oszloppal, a kód viszont két külön listát updatel. Méghozzá where feltételekkel updatel, nem ID-val, ami azt eredményezi, hogy függetlenül attól, hány elem (rekord) van az adott listán, egy lépésben az összes olyan listaelemet frissíteni fogja a megadott listán, amelyekre teljesül a where feltétel.
-
fordfairlane
veterán
Nem értek a Sharepointhoz, de itt valami nagyon nem stimmel.
Ha jól látom, van egy lekérdezés Targetlistről, és két külön update. Egyik a TargetListre, egy meg valami másikra. Minek van a lekérdezés, meg az "if" feltételvizsgálat, ha az update statementek "where" feltételében ott van, hogy mik azok a rekordok, amiket módosítani kell? A lekérdezés eredménye sehol nincs felhasználva az updateknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honda topik
- Amatőr csillagászat
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Note 13 4G
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest