- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
martonx #3807 üzenetére
Ezt én értem de ha egyszer muszáj?! Természetesen amennyire csak lehet szeparálom a dolgokat én is, nem vagyok saját magam ellensége, de de itt annyira minden adatbázisból történik hogy példa miatt kellene írnom egyet példa adatokkal hogy látszódjon is valami ne csak hibák.
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
Sk8erPeter #3805 üzenetére
Ha nem sikerül megoldani akkor megcsinálom csak tele van php változókkal meg lekérésekkel amitől nemtudom csak így átrakni.
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
martonx #3803 üzenetére
<tr style="background-color:<?=$sorhatter; ?>" height="35" id="<?=$rowid; ?>" onmouseover="this.style.background='#FFFF66';" onmouseout="RowOff(<?=$chkid; ?>.checked,'<?=$rowid; ?>','<?=$sorhatter; ?>')" onclick="RowClick('<?=$chkid; ?>')">
ennek kellene színeződni ez miatt:
document.getElementById(rowid).style.background = rowcolor;
Szineződik is ugye csak nem látszik.
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv. Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy oldalon két táblázat, mind a kettő sorainak színe megváltozik rámutatással, ezt onmouseover="this.style.background='#FFFF66';" -al, illetve onmouseout párjával oldottam meg. Mindkét táblázatban kattintásra egy új színt kap a sor, ami úgy is marad következő kattintásig, tehát "kijelölődik", ehhez csináltam egy js funkciót, nem túl bonyolult, működik szépen.
A lényeg az lenne, ha az egyik táblázatban kattintok egy sorra, ahhoz van egy sor "társítva" a másik táblázatban id alapján, így egy kattintással mindkettő háttérszínének meg kellene változnia, módosítottam is a js funkciót ennek megfelelően.
Órákig kerestem a hibát miért nem működik, mire rájöttem hogy működik, csak nem látszik az eredmény.
Kattintok az 1-es táblázatban, megváltozik a sor színe, úgy is marad. A másik táblázatban lévő, hozzá tartozó soron látszólag semmi változás. Ráhúzom az egeret, lehúzom róla és megváltozik annak a színe is a kijelöltre.Tehát a lényeg, hogy a második táblázat sorának is megváltozik a háttérszín értéke
document.getElementById(rowid).style.background = rowcolor;
ettől, csak nem látszik amíg valami nem történik vele (pl ráhúzom az egeret). Hogyan lehetne megoldani hogy "frissüljön" is egyből, és látszódjon is az új szín?
Remélem érthető a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest