- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Dini #8250 üzenetére
A késleltetést a _fuse változó adja, amit az onUpdate csökkent egyesével. Ha leszámolt 80-ról 0-ra, megkeresi a saját ID-ját és robban. Nem látok benne olyan részletet, ami véletlenszerűséget adna neki.
Ettől függetlenül szerintem ez elég jó kiindulási alap, és nem a Forge osztályait használja, kivéve a SideOnly annotációt, ami meg mintha Forge-ban is lett volna.
Majd egyszer én is bele akarok mászni a témába, mondjuk más irányból: a Dockercraft. birizgálja a fantáziámat.
-
válasz
Mr Dini #8247 üzenetére
Végülis ja, az előbb írtam, hogy: "a Thread.sleeppel amúgy is kinyírnád a játékot"
Ezt nem lehet olyan naívan megoldani, hogy majd egy számláló elér valameddig. Nem tudsz számlálót írni anélkül, hogy a mostani problémát megoldanád.(*)
Nem akarnád esetleg a mostani forrásodat megosztani például Pastebinen, vagy valami forráskezelővel (BitBucket, GitHub, stb.)? Jó eséllyel adna ötleteket.
(*): Közben olvasgattam, hogy hogy működik ez a Forge a gyakorlatban. Igazából mégiscsak számlálószerű a megoldás, a rendszer küld ún. tickeket amikor a világ frissül, erre fel tudsz iratkozni, és amikor az értesítés jön, cselekedni. De ehhez is fórumokat kell bújni.
-
válasz
Mr Dini #8239 üzenetére
Nah, most mást dob, konkrétabban ezt:
rubyOre.java:199: error: unreported exception InterruptedException; must be caught or declared to be thrown
Thread.sleep(3500);
^
Note: Some input files use or override a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.Csak ezt adtam hozzá: Thread.sleep(3500); ...
Nekem csak arra lenne szükségem, hogy az 1. parancs (hang kiadás) után 5 mp-vel menjen a 2. parancsra, ami egy robbanás a játékon belül. Van más sima counter javaban, ami nem altatja el az egészet és működőképes?
-
zsambek
aktív tag
-
zsambek
aktív tag
válasz
Mr Dini #8237 üzenetére
Szia!
Tippre: A Thread.Sleep() lenne a jo megoldas, viszont gondolom egy szalban fut az egesz szerver a pluginoddal / mododdal, amit csinalsz. Tehat, amikor elalltatod, akkor nem csak az a cselekves alszik el, hanem minden mas is. (Ez nagyon nem okes)
Az a gond egyebkent, hogy nem nagyon ertek a Minecraft dolgokhoz, szoval nem nagyon tudok mit mondani. De eloszor is kulonitsd el a pluginodat a fo szaltol, hogy csak az menjen el aludni.A szuksege van adatra reszt pedig ki tudnad fejteni?
-
zsambek
aktív tag
válasz
Mr Dini #8235 üzenetére
Szia!
Mit jelent az, hogy nem ment? Pontosan mekkora sleep-re lenne szukseged? Mit irtal bele? Peldaul a Thread.sleep-nel? Illetve meg azt hozzafuznem, hogy pontosan miert is kell neked a delay? Nem tul szep csak ugy sleep-eltetni dolgokat, mig a masik befejezi a dolgat... Talan...
-
-
válasz
Mr Dini #8226 üzenetére
A Minecrafthoz nem értek, a HxD-t se tudom hogy micsoda, de tipikusan akkor van ez a jelenség ha a fordító nem abban a kódolásban kapja a forrásfájlokat, mint amit vár. Windowson jön ez elő a gyakorlatban, az egyik CP1250-et akar (közép-európai kódlap), a másik meg UTF-8-at.
A forrásfájljaid kódolását a Notepad++-szal elég egyszerűen meg tudod nézni és át is konvertálhatod egy kattintással. A környezetedet viszont csak te ismered.
Hosszú távon meg azt ajánlanám, hogy a szövegeket szervezd ki XML vagy Properties fájlba. Valószínűleg a Minecraftnak is van valami preferált módja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest