Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Dini
üzenetére
A késleltetést a _fuse változó adja, amit az onUpdate csökkent egyesével. Ha leszámolt 80-ról 0-ra, megkeresi a saját ID-ját és robban. Nem látok benne olyan részletet, ami véletlenszerűséget adna neki.
Ettől függetlenül szerintem ez elég jó kiindulási alap, és nem a Forge osztályait használja, kivéve a SideOnly annotációt, ami meg mintha Forge-ban is lett volna.
Majd egyszer én is bele akarok mászni a témába, mondjuk más irányból: a Dockercraft. birizgálja a fantáziámat.
-
válasz
Mr Dini
üzenetére
Végülis ja, az előbb írtam, hogy: "a Thread.sleeppel amúgy is kinyírnád a játékot"

Ezt nem lehet olyan naívan megoldani, hogy majd egy számláló elér valameddig. Nem tudsz számlálót írni anélkül, hogy a mostani problémát megoldanád.(*)
Nem akarnád esetleg a mostani forrásodat megosztani például Pastebinen, vagy valami forráskezelővel (BitBucket, GitHub, stb.)? Jó eséllyel adna ötleteket.
(*): Közben olvasgattam, hogy hogy működik ez a Forge a gyakorlatban. Igazából mégiscsak számlálószerű a megoldás, a rendszer küld ún. tickeket amikor a világ frissül, erre fel tudsz iratkozni, és amikor az értesítés jön, cselekedni. De ehhez is fórumokat kell bújni.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Nah, most mást dob, konkrétabban ezt:
rubyOre.java:199: error: unreported exception InterruptedException; must be caught or declared to be thrown
Thread.sleep(3500);
^
Note: Some input files use or override a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.Csak ezt adtam hozzá: Thread.sleep(3500); ...
Nekem csak arra lenne szükségem, hogy az 1. parancs (hang kiadás) után 5 mp-vel menjen a 2. parancsra, ami egy robbanás a játékon belül. Van más sima counter javaban, ami nem altatja el az egészet és működőképes?
-
zsambek
aktív tag
-
zsambek
aktív tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szia!
Tippre: A Thread.Sleep() lenne a jo megoldas, viszont gondolom egy szalban fut az egesz szerver a pluginoddal / mododdal, amit csinalsz. Tehat, amikor elalltatod, akkor nem csak az a cselekves alszik el, hanem minden mas is. (Ez nagyon nem okes)
Az a gond egyebkent, hogy nem nagyon ertek a Minecraft dolgokhoz, szoval nem nagyon tudok mit mondani. De eloszor is kulonitsd el a pluginodat a fo szaltol, hogy csak az menjen el aludni.A szuksege van adatra reszt pedig ki tudnad fejteni?
-
zsambek
aktív tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szia!
Mit jelent az, hogy nem ment? Pontosan mekkora sleep-re lenne szukseged? Mit irtal bele? Peldaul a Thread.sleep-nel? Illetve meg azt hozzafuznem, hogy pontosan miert is kell neked a delay? Nem tul szep csak ugy sleep-eltetni dolgokat, mig a masik befejezi a dolgat... Talan...
-
válasz
Mr Dini
üzenetére
A Minecrafthoz nem értek, a HxD-t se tudom hogy micsoda, de tipikusan akkor van ez a jelenség ha a fordító nem abban a kódolásban kapja a forrásfájlokat, mint amit vár. Windowson jön ez elő a gyakorlatban, az egyik CP1250-et akar (közép-európai kódlap), a másik meg UTF-8-at.
A forrásfájljaid kódolását a Notepad++-szal elég egyszerűen meg tudod nézni és át is konvertálhatod egy kattintással. A környezetedet viszont csak te ismered.
Hosszú távon meg azt ajánlanám, hogy a szövegeket szervezd ki XML vagy Properties fájlba. Valószínűleg a Minecraftnak is van valami preferált módja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Napelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elvileg alapból UTF-8-on volt BOM nélkül, de kézzel átírva is kriksz-kraksz lesz az ékezetből...