Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
válasz
-Faceless- #8241 üzenetére
Szia!
Kicsit ki tudnad fejteni, hogy x,y,z kulonbozo konstanssal feltolteni? Illetve, hogy pontosan mi az alap otlet, mert most igy annyira nem latom, hogy mit szeretnel. Esetleg egy peldaval tudnad szimulalni?
-
zsambek
aktív tag
-
zsambek
aktív tag
válasz
Mr Dini #8237 üzenetére
Szia!
Tippre: A Thread.Sleep() lenne a jo megoldas, viszont gondolom egy szalban fut az egesz szerver a pluginoddal / mododdal, amit csinalsz. Tehat, amikor elalltatod, akkor nem csak az a cselekves alszik el, hanem minden mas is. (Ez nagyon nem okes)
Az a gond egyebkent, hogy nem nagyon ertek a Minecraft dolgokhoz, szoval nem nagyon tudok mit mondani. De eloszor is kulonitsd el a pluginodat a fo szaltol, hogy csak az menjen el aludni.A szuksege van adatra reszt pedig ki tudnad fejteni?
-
zsambek
aktív tag
válasz
Mr Dini #8235 üzenetére
Szia!
Mit jelent az, hogy nem ment? Pontosan mekkora sleep-re lenne szukseged? Mit irtal bele? Peldaul a Thread.sleep-nel? Illetve meg azt hozzafuznem, hogy pontosan miert is kell neked a delay? Nem tul szep csak ugy sleep-eltetni dolgokat, mig a masik befejezi a dolgat... Talan...
-
zsambek
aktív tag
válasz
-Faceless- #8231 üzenetére
Szia!
Az elsore sajnos nincs otletem, de erosen arra tippelek, hogy legyen egy static int-ed, amit constructor lefutasakor novelsz, es amikor a garbage collector elkapja, akkor pedig csokkentesz.
A random generatorosra viszont pedig sajnos valamilyen hasonlo lesz a megoldas. Hanyszor szeretnel egyebkent generaltatni? Illetve mekkora a range?
-
zsambek
aktív tag
válasz
WonderCSabo #8116 üzenetére
Szia!
Elfelejtettem hozzátenni, hogy kicsit refaktoráltam, és nem vesz át semmilyen paramétert a függvény, csak az Outer class-ban lévő events ArrayList-et módosítja.
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
http://pastebin.com/9NHsF8jg
Van egy ilyen csodám, és azt szeretném elérni, hogy a belső osztályból az events ArrayList-hez (paraméter) hozzá tudjak adni eventeket. Nem tudom, hogy innen hogyan tudnám szépen kimenekíteni az adatokat, hogy megkaphassa az events.
Köszi a válaszaitokat,
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
A jovoheti labor anyagommal szorakozok, de ugy erzem, hogy az abstract dolgot nem nagyon sikerult megertenem, de nem tudom igazabol pontosan, hogy mi lehet a gondja a kodomnak.
A Jatekos osztalyomban abstract(virtual) a lep(). Ebbol szarmaztatom le a Kezdo illetve a Robot-ot.
Az addJatekos-nal sipol a programom. Viszont en szerintem jol hasznalom ezt a Vector<>-t. Annak van egy add fuggvenye, amivel pedig hozzaadom az argumentumkent kapott Jatekos j-t, ami igazabol Robot, meg Kezdo lesz, de ugyebar azt a Jatekosbol szarmaztatom. Ez a feladat egyebkent CPP-ben meg van a gepemen meg tavalyi felevrol, abbol emeltem at par dolgot, lehet, hogy rosszul?!
Valaszaitokat elore is koszonom,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged