- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Votyesz13
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy vagy egy sakktáblán történő feladatom.Már egy jó része kész de a lépéssel nem boldogulok.Nem tudom hogy lehetne azt megcsinálni hogy ha egy bábút átléptetek valahova ott megjelenjen ugye konzolosan és az eredeti helyéről eltűnjön helyette egy karakter maradjon ami a sötét mezőt jelzi.Bárkinek bármi kis tipp írjatok jó lenne.Akár pü-t is.
üdv bolvar
-
-
Votyesz13
tag
Sziasztok
Valaki tudna nekem ebben segíteni?
A szervernek el kell végeznie a kliens által küldött float típusú számokon a kért számításokat. (összeadás,kivonás,osztás,szorzás,gyökvonás,pozitív egész kitevőjű hatványozás) Tetszőleges számra is működnie kell. (példa input: 5.1 + 2.9 * 3.4 gyök hatv 3 = ) Ekkor a szervernek a következő számítást kell elvégeznie: ( gyök((5.1 + 2.9) * 3.4) )^3 . Tehát nem kell a műveletek precedenciájával foglalkozni, mindig az utolsó részéredmény és az új szám lesz a művelet két operandusa. Az = műveletre küldjük vissza a kliensnek a végeredményt, ő pedig írja ki a képernyőre. A szerver párhuzamosan több klienst is tudjon kiszolgálni. Tegyük fel, hogy a felhasználó helyes inputot küld. Ellenőrizzük az input helyességét, és írjuk ki, hogy mi a hiba.(+) Az inputban az operandusok és a műveleti jelek között tetszőleges számú és mennyiségű whitespace (space,TAB,újsor) szerepelhet.(+)Multiecho szerverből akarok kiindulni.Az így nézne ki:
import java.io.*;
import java.net.*;public class MultiEchoServer {
public static int MYECHOPORT = 8189;
public static void main(String argv[]) {
ServerSocket s = null;
try {
s = new ServerSocket(MYECHOPORT);
} catch(IOException e) {
System.out.println(e);
System.exit(1);
}while (true) {
Socket incoming = null;
try {
incoming = s.accept();
} catch(IOException e) {
System.out.println(e);
continue;
}new SocketHandler(incoming).start();
}
}
}class SocketHandler extends Thread {
Socket incoming;
SocketHandler(Socket incoming) {
this.incoming = incoming;
}public void run() {
try {
BufferedReader reader =
new BufferedReader(new InputStreamReader(
incoming.getInputStream()));
PrintStream out =
new PrintStream(incoming.getOutputStream());
out.println("Hello. Enter BYE to exit");boolean done = false;
while ( ! done) {
String str = reader.readLine();
if (str == null)
done = true;
else {
out.println("Echo: " + str);
if (str.trim().equals("BYE"))
done = true;
}}
incoming.close();
} catch(IOException e) {
e.printStackTrace();
}
}Előre is köszi.
üdv bolvar
-
Votyesz13
tag
válasz
Chris_T #1723 üzenetére
Igen érdekelne
Egy olyan infót kifelejtettem belőle hogy server kliens módon kell megcsinálni
Ez lenne az am:
A szervernek el kell végeznie a kliens által küldött float típusú számokon a kért számításokat. (összeadás,kivonás,osztás,szorzás,gyökvonás,pozitív egész kitevőjű hatványozás) Tetszőleges számra is működnie kell. (példa input: 5.1 + 2.9 * 3.4 gyök hatv 3 = ) Ekkor a szervernek a következő számítást kell elvégeznie: ( gyök((5.1 + 2.9) * 3.4) )^3 . Tehát nem kell a műveletek precedenciájával foglalkozni, mindig az utolsó részéredmény és az új szám lesz a művelet két operandusa. Az = műveletre küldjük vissza a kliensnek a végeredményt, ő pedig írja ki a képernyőre. A szerver párhuzamosan több klienst is tudjon kiszolgálni. Tegyük fel, hogy a felhasználó helyes inputot küld. Ellenőrizzük az input helyességét, és írjuk ki, hogy mi a hiba.(+) Az inputban az operandusok és a műveleti jelek között tetszőleges számú és mennyiségű whitespace (space,TAB,újsor) szerepelhet.(+)A baj hogy én c-t tanultam eddig és a java halozat szinten sok:S Egy multiecho szerverből gondoltam kiindulni mert hogy több clienset kell kezelni.
-
Votyesz13
tag
Sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy egyszerű számoológéphez valaki segítséget tuna e?Előre is köszi.
üdv bolvar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest