- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Na igen, ezek egy könyv példái. Az oldal tetején a könyv címe, ahonnan a példák származnak: "Java Puzzlers: Traps, Pitfalls, and Corner Cases" Bloch bácsi tollából. Egyébként próbálgatással, gondolkozással idővel rá lehet jönni, csak sok idő, tömény szívás főleg egy kezdőnek, viszont az Aha! érzés garantáltan nem marad el.

A magyar kiadás asszem Java fejtörők: Csapdák, buktatók, akármik néven fut. De szakmai könyvből én nem feltétlenül ajánlanám a magyarított változatokat. Túl sok mindent akarnak benne magyarítani. Talán ennél a könyvnél pont nem is számít - bár magyarul nem olvastam -, a példakódok és a belőle levont tanulságok a fontosak. Viszont szerintem ne is ezzel kezdd, ha még nincsenek meg az alapok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Télbúcsúztató hardvermix
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest