- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attis71
üzenetére
Félreértettem a leírásod, a "harmadik sort már nem akarom megjeleníteni" nekem úgy jött le, hogy ott álljon meg a folyamat. Második nekifutásra átjött, hogy olvasnál az első mínusz jelet tartalmazó sorig (azzal együtt), utána kihagysz mindent, amíg nem jön még egy mínusz.
Ehhez egy boolean segédváltozóra lesz szükséged csak, amit akkor billegtetsz, ha a szöveg mínuszt tartalmaz, és abban az egy esetben, ha ez igaz ÉS nincs mínusz a sorban, continue kulcsszóval átugrod.
CompareTo-ra semmi szükség, semmi olyat nem csinál, aminek a feladatodhoz hajszálnyi köze lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs