- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
üzenetére
Kicsit későn lövöm el a hsz-t, feltartottak. Talán ad ötletet.
--------
Szerintem fixen belőtt annotációkkal nem fog menni, mivel nem egyértelmű, hogy melyik fetch módot kell alkalmazni.
Alap, hogy minden lazy. Mivel csak a REST hívás beérkezésekor tudod eldönteni, hogy adott esetben melyik kapcsolatot kell eager fetchelni, nincs mese, runtime ott helyben kell megmondanod neki.Erre sokféle módszer létezik, hogy melyik szép, azt nem tudom.
1. Ha a user a filmre kíváncsi, előkeresed a filmet, majd ráhívsz a getActors() metódusra (ez úgy tudom meglöki a proxy-t és ha sessionben vagy, akkor feltölti az actorokkal is).
2. Talán named query használatával (movie és actor joinnal) ez a bohóckodás egyszerűbbé tehető.
3. Rémlik valami olyasmi, hogy JPA/Hibernate alatt runtime felülbírálható a fetch mód. De itt is áll, hogy minden lazy és szükség esetén adott hívásnál döntöd el, hogy mit nyomatsz eagerrel. Mintha valamiféle fetch profilt kellene ehhez létrehozni (ezzel jól megannotálva az entitást), és az entitás lekérésekor elég csak a profilra hivatkozni.
4. ...
Sajnos nagyon régen Hibernate-eztem, nem biztos, hogy ezek a legjobb megoldások, vagy hogy egyáltalán működnek.
A hibernate doksit nézted már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- OEM Nvidia Geforce RTX 3060 12Gb
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest