Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
e781412
csendes tag
válasz
koxkids #12659 üzenetére
OK, ezt most megcsináltam. De miért nincs valahol egy értelmes leírás, hogy mi kell ahhoz, hogy sportolhassak? Én komolyan bementem volna egy saját sportruházattal a hátizsákomban, minden más nélkül. Csak néztem volna, ha kérdezik, hogy van-e azonosítóm, ütőm, labdám, bármim.
Tehát akkor most leadtam ezt a 068-as kérvényt, gondolom elfogadják. Veszek holnap cipőt és ruhát (szerdán van csak órám). Talán majd veszek ütőt és labdát. Az azonosító kártyámat majd átveszem az óra előtt. Bemegyek, átöltözök, odamegyek a squash termekhez, és majd jön valami edző?
Mi egyébre lesz még esetleg szükségem? Ha bérelnem kell ütőt, azt a recepciónál kell? Mikor kell érte fizetni? Kiírják Neptunon?
Full fingom nincs az egészhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest