- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #4236 üzenetére
igen, nálam is pont ez volt ma, vagy egy B. Ede nevü jó barátom, akinek kerestem a 2 tesóját, akit szintén ismerek. beirom a vezetéknevet a keresőbe, nem fut le a keresés. beirom az egyik testvér teljes nevét, no találat. megnézem a srác ismerősei között, ott van a tesója, nevet nem irtam el, megnéztem többször... mondom bzmg.
-
EQMontoya
veterán
azért vették le, mert rettenet bénák, és ütközött az adatvédelmi nyilatkozattal. mert ha mailre kerestél, és valakinek rejtett mailcime volt, azt is kidobta találatként, ezáltal megtudtad az email cimét. de ezt nem birták volna kiküszöbölni, inkább levették. balfasz impotens banda.
-
EQMontoya
veterán
jól látom, hogy a ph eltünt wiwről?
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #4027 üzenetére
az haggyán, hogy lassú, de ma este már a müködésképtelen szinre sikerült redukálódni.
-
EQMontoya
veterán
én örülnék, ha valakinek az oldalára tévednék, mert az azt jelentené, hogy lefut 1 keresés, vagy tudom az imserőseimet kapcsolat létrejötte szerint rendezni.. de nem, mert ez a geci ekkora egy szart, hogy erre már nincsenek szavak.
még az ismerőseim között se tudok keresni... egyszerüen megnyomom a szükitést, és kihal a böngészőablak, várakozás, homokóra, azt annyi...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
még mindig van 1 felesleges meghivóm.
-
EQMontoya
veterán
van 1 felesleges meghivóm, akinek kell, csipogjon pls.
-
EQMontoya
veterán
ismét kaptam privibe 1 továbbküldős szart... felhasználó kizárva... ölni fogok
-
EQMontoya
veterán
ne gyökérkedjünk már gyerekek, nevemen kivül kb a város van megadva, ahol lakom, meg a születési évem, rengeteg adat vazz
no kép.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Cyberslider #3607 üzenetére
febr 15.én kértem, azaz ma. Nemsokára lesz sztem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest