- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Juhaszatti #82 üzenetére
Ez más, ez a Windows 11-re frissítést kínáló teljes képernyős értesítés, ami csak azoknál a Windows 10-es PC-knél jelenik meg, amik maradéktalanul megfelelnek a Windows 11 rendszerkövetelményeinek. Egyébként kikapcsolható, a téma topikjában volt erről szó.
-
King Unique
titán
válasz
Juhaszatti #76 üzenetére
Gondolom Home vagy max. Pro kiadás és nincsenek az értesítési beállítások módosítva.
De mindegy is, mert akkor pláne nem mondhatják a felhasználók hogy nem tudtak róla és nem hívták fel rá a figyelmüket már hónapokkal a támogatás megszűnése előtt, még ha le is szarják az értesítést. -
hevepapa
senior tag
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
A felhasználók többségének lövése sincs erről - de nem is érdekli. Ne a forumtagokból ill. a szűk környezetedből indulj ki.
"Már most is az arcodba tolja a Win 10 egy teljes képernyős ablakban X időnként, hogy ekkor és akkor megszűnik a támogatása."
Ez érdekes. Win10-em van, de még nem láttam ilyen teljes képernyős értesítést. Nem hogy X időnként, de eddig még sosem. -
King Unique
titán
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
Igen, jogos, mert a Windows 7 és 8.1-nél is volt, a Windows 10-nél is van rá utalás a Microsoft weboldalán.
Az viszont más dolog, hogy kinél jelenik most meg, mert ez kiadástól és értesítési beállításoktól függhet, eddig nem nagyon találkoztam még ilyen értesítéssel Windows 10-nél. -
brabbitz
aktív tag
válasz
Juhaszatti #71 üzenetére
ezaz, csak akkor nem ertem miert kellett kijelenteni hogy a Windows 10 lesz az utolso. Tulajdonkeppen mondtam is hogy elegge ertelmetlen volt ez a kommunikacio az MS reszerol. Fokepp sajnalom azt hogy ahol elszaladgalt a Windows 7 es 8.1. ott a 10 is, 11 eseteben ez mar nem lenne valoszinu ha nem keruljuk ki az uj rendszer koveteleseit.
nalam a legtobb gep W11 kompatibilis, es az is van rajtuk, de nezegettem hogy egy 4.gen i5 es tokeletesen kiszolgalja az uj rendszert. Lehetseges hogy egy Core2 mar elverezhetne, de nem tartom ertelemszerunek a ragaszkodast pl a TPM2.0hoz, vagy az UEFI megletet. (Ezzel egyutt a Secure Bootot). Nem konkretan az a bajom hogy uj rendszer van, hanem az, hogy egyszer kommunikaltak/kijelentettek valamit, majd hirtelen lett egy uj rendszer, ami egyelore olyan gepeket zar ki a hasznalatbol hivatalosan amik amugy boven meglennenek vele. Pl. Az elso Zenek sem tamogatottak hivatalosan, azt nem tudom hogyha raksz pl TPM2.0 chipet az alaplapodra akkor kikerulheto-e problema. Tudom hogy nem vagyok egyedul ezzel, csak nem igazan van mar kedvem azzal foglalkozni hogy megkapja -e a gep a legujabb updateket a hardvere miatt, ami egyebkent tokeletesen elvan vele, vagy sem. 10-nek felraktad, aktivaltad, ment, szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest