- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
hevepapa #235 üzenetére
Ez így van. Engem még Debianra akartak tanítani általános iskolában. Valamit konyítottam hozzá, sudo. Még kíváncsiságból vacakoltam egy időben openSUSE/Ubuntu-val és nem is olyan régen, bootolható Mint-el próbáltam adatokat menteni egy ezeréves céges gépről...De egyébként én vagyok az a személy a cégnél, akinek már a szeme is tikkel, ha előkerül a Linux gondolata. #237 +1.
@CPT.Pirk:"Oké, a csomagformátumok eltérnek családonként, ráadásul az ilyen flatpak / snap / appimage sem lett egyeduralkodó, de ez nem kompatibilitási probléma, inkább kényelmi." Nem, ez nem kényelmi probléma, hanem konkrétan egy masszív fejfájás és jó pár álmatlan éjszaka. Találsz megoldást egy problémára, boldog vagy, aztán lesz helyette 6 másik...hát köszönöm, de ez már nem nekem való.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hevepapa #235 üzenetére
De ennek az oka, hogy ott a Windowszal szemben van miből választani mind funkcionalitás, mind kinézet és használhatóság terén.
Ha olyan kell ami classic Windows-like és csak megy, akkor raksz egy Mintet. Ha olyan kell, ami krumplin is elfut, akkor raksz mondjuk Lubuntut, míg ha gémer vagy, akkor valami Arch leszármazottat, vagy Bazzite-et. Oké, a csomagformátumok eltérnek családonként, ráadásul az ilyen flatpak / snap / appimage sem lett egyeduralkodó, de ez nem kompatibilitási probléma, inkább kényelmi.Persze, Windows alatt ebből a szempontból jobb a helyzet, de cserébe feladod a kényelmet, testre szabhatóságot és úgy általában egy nagyobb igényű rendszert vagy kénytelen használni.
-
Kansas
addikt
válasz
hevepapa #231 üzenetére
Nézz rá az AV tesztelő oldalakra(pl. AV Comparatives), meg fogsz lepődni, hogy a Defender a legjobbak közt van(épp az ESET szintjén)...
Én is használok mellette ESET-et, de nem állandó védelmet, hanem az Offline Scanner van ütemezve hogy hetente fusson. Még nem volt olyan esetem, hogy a Defender nem fogott meg valamit, de az ESET igen. -
arnyekxxx
veterán
válasz
hevepapa #220 üzenetére
Attól hogy nem frissül a PC-den a win és nem kap javításokat még szövegszerkeszteni, képet szerkeszteni videot vágni, zenét szerkeszteni, 3D modellezni, játszani, netezni, zenét hallgatni stb simán lehet vele. Max a netezés kockázatosabb, de az emberiség jelentős része eleve azzal kezdi, hogy letiltja a win frissítéseit mert az rósz.
-
King Unique
titán
válasz
hevepapa #193 üzenetére
El is olvastad a leírtakat rendesen mielőtt a válaszra nyomtál, pl. a legacy BIOS-os (nem UEFI-s) PC és az SSE4.2 utasítást nem támogató CPU vajon 2 évvel vagy 15-20 évvel ezelőtti, talán az lett leírva hogy 2 évente kell új PC-t vásárolni? Nem!
Egyébként meg felesleges ezen rugózni, már a 2021-es megjelenésnél adottak voltak ezek a rendszerkövetelmények, aztán mégis csak sikerült valahogyan megoldani a Windows 11 használatát, sőt olyannyira hogy a hírek szerint már beelőzte a Windows 10-et is.
-
-
8th
addikt
Pedig nyomja rendületlenül. Tesóm volt olyan hülye, hogy "leokézta". Szépen lefrissült is a rendszer kár, hogy egy rakás kula lett. Kellett egy szűz telepítés. 2 éve telepített Win 10 hibátlanul futott előtte. Nem tudom mit szarakodnak emberek ezzel a nyomorult bughalmazzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest