- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
#25276416 #13366 üzenetére
En nem csinaltam rola biztonsagi mentest, es megmaradt minden, de egyelöre NEM ajanlom a frissitest, nem en vagyok az egyetlen, akinek folyamatosan broblemaja van vele.. De ha minden igaz, valamikor a hetekben jön a 6.0.1, az remelhetöleg megoldja a mostani problemakat.
Fontosabb featureöket pl itt is irja, de Toucra nem hoz tul sok erdemben hasznalhatot.. Talan amit erdemes megemliteni, a teljes kepernyös mod a böngeszöben, fb integracio (mar ha hasznalod), meg az uj külsö a zenelejatszonal. Igy hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
pcnet
addikt
válasz
#25276416 #13245 üzenetére
Beüzemelés: végig mész a beállítás varázslón és kész. Ezeket az akksikat már nem kell formázni. Ha meg tudod állni, hogy 12 órán át nem nyomkodod, akkor ártani nem árthat neki. Én délután 3kor kaptam meg, 6ra lemerült. Feltettem töltőre és másnap reggel 8kor vettem le. Így megvolt egy 14 órás töltés.
-
aizen92
addikt
válasz
#25276416 #13228 üzenetére
teljesen egyetértek az elöttem szólóval
itt csak jót és szépet hallhatsz róla
amúgy az email kezelésről még nem irtunk rettentő egydszerű kezel minden címet és egy alkalmazáson belül akár 50et is kezel nagyon hasznos és sok beállítási kezelési lehetőséggel ( új iosel mégtöbb lesz ) -
Dogmatix
tag
válasz
Az a probléma, hogy rossz fórumba írtál
Itt mindenki azt fogja mondani, hogy Touchot vegyél
De egyébként tényleg Touchot vegyél
Ezek a Sony készülékek úgy tudom androidosak, ami nem túl stabil és komoly hw kell alá, hogy szépen fusson. Meg egyébként sem valami elterjedt cuccok. Én is használtam vettem a Touchom (azóta eladtam) és az ég világon semmi baja nem volt. Persze, nincs flash (ha hiányzik valakinek) és az iOS6-tal megszűnik az integrált YouTube és a Google Maps helyére is egy másik térkép kerül (valami TomTom-os). Drágák hozzá a kiegészítők, de azok a Sonyhoz is legalább ennyire drágák. A 4. generációs Touch kijelzőjét nem hiszem, hogy utol tudja érni a Walkman. Skype tehető szerintem mind a kettőre, ahogy játékok is. Touchon a Safari elég gyors, bár én kezdek áttérni a Chromera. PDF olvasóról annyit, hogy az elektrotechnika vizsgán erőteljesen besegített
-
aizen92
addikt
válasz
Hali én évek óta használom touchot szerencsére mindegyik generációval volt alkalmam találkozni és tesztelni. Netezésre a legstabilabb és gyorsabb a 4g. érdemes beruházni egy ilyenre! én pl napi szinten olvasok rajta híreket ( minden sarkon van mostmár freewifi + vannak offline olvasók is ) PDF olvasó is nagyon jó 400 oldalas könyvet olvasok rajta ( mert sehol nem tudtam megvenni fában ;D ) és stabil nem akadozik képes megjeleníteni a ram a 400 oldalt szóval ezzel sincs gond. Zenére meg a legjobb minőségűbb. egy haveromnak van egy nem tom hánytízezres fülese amit telóján hallgat és az én 1500 forintos sony fülesem jobban szól az ipodon mint a másik.....
itthon sok tartozékokat lehet venni csak jól kell keresni
garancia meg fos mivel 1 év van rá azalatt semmi se történik vele ált. de mondom nekem volt 3 ipodom soft és hardwaresen egyikkel se volt gond. nagyon stabil rendszer ( szerintem )
én a helyedben itt Haprón nézegetnék használtakat ( 3ból 3 használtat vettem és nem volt egyiknek se semmi baja )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest