Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nokia N9 - az első mohikán
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Van nekem egy ipod classic 5.generáció-m, amit már bánok hogy pénz adtam érte, utána kellett volna olvasnom elötte hogy milyen nevetségesek ezek az ipodok, zene letöltés róla problémás miegymás, na most nem ez a lényeg.
Szeretnék rá videót tenni, szedtem is hozzá valami ipodME konvertálót, le is konvertálja és az itunesba, kiválasztom a videót, copyzom, utána átmegyek azipodomra a videokhoz és paste-zom, na ez a fos felül kiírja az alma alatt hogy ipod scyning, do not disconnect, valami hasonlót, és egyszer csak újra beolvassa a gép az ipodot, tehát mintha lehúztam volna a gépről és vissza dugnám rá, most én csinálok valamit rosszul, vagy szar az ifosom?
Elnézést a drágár dumáért, de hihetetlenül, aggaszt ez a körülménnyesség, ezzel a szutyokkal.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest