- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Igen, ez nekem is tetszik. Le is szedtem, de az óra nem jött be. Amúgy nem nagy babrálás. Kell egy üres mappa és abba bele egy másik mappa, aztán ez már mehet fel a telóra. Amit most leszedsz azt is ugyan úgy kell majd felmásolni a telefonra...
@CoDWaW07
Kell valami a gépre amivel tudsz a telefon fájljai közt túrkálni. Én a tpot-ot használom, ez beépül a totalcommanderbe. Fel kell rakni a telefonra a winterboard-ot. A téma mappáját meg fel kell másolni a telefon themes mappájába. Majd winterboard-ban aktiválni a témát. -
mondomén
őstag
A csúszkához kell ugye winterboard. Ebből a témából szedtem ki a csúszkát. Úgy, hogy csináltam egy "slider_only" nevű üres mappát, amibe belemásoltam a true blood téma mappájából a "bundles" nevezetű mappát. Majd ezt a sliders only-t felmásoltam a telefon theme mappájába és aktiváltam winterboard-ban. A többit ami nem úgy néz ki mint az eredetin, a Springtomize tweekel csináltam cydiából.
-
Ragnar95
félisten
Én is tűkön ülök már
Felemelő érzés lesz,h nem kell majd 2 dolgot cipelnem a zsebemben, elég lesz az iPhonet
De legkésőbb 28-án bekéne jelenteniük az októberi starthoz...21-én már tuti nem fogják, mivel ahhoz már kikellett vna küldeni a meghívókat, így sztem elég valószínű a 28-a
-
Szerintem nem lesz benne, hogy akármit kitehetsz. Volt fent még a béta 3-as, de le is szedtem, hiányoztak a JB-s dolgaim, szóval downgradeltem 4.3.3-ra. Aztán amint írtam, ha már minden meglesz 5-ösre is, amire jelenleg is szükségem van, akkor majd frissítek. Ha ez megjelenés után csak 2 hónappal lesz, akkor akkor, nem kapkodok, csak azért nem fogok frissíteni a megjelenéskor, hogy elmondhassam, hogy a legújabb rendszert használom.
-
plus44
veterán
és akkor? Felveszik előtte Jobs egy jobb pillanatában a keynote-ot, ott meg csak "putty", megnyomják hogy play és 2000 ember hallgatja majd ahogy Steve hangja száll egy zenedobozból? Szerintem Tim is be tudja mutatni az új kütyüket, meg nyilván nem a semmiért van 13 éve lassan a cégnél, mert nem tud beszlélni.
szept 7-re: lassan kellene már jönnie a hírnek, hogy építik a termet, kiküldik a meghívókat stb. mert ezt ilyenkor szokták, max egy héttel az event előtt, szóval jövőhét péntekig be kellene csúsznia, különben egyértelműen kamu a 7.-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest