- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Ocarina #15743 üzenetére
Sokan mondják, hogy jobb a webapp, de nekem teljesen jó (volt) iPaden meg iPhone-on is a YouTube.app. Nem nagy dolog, hogy fel kell rakni egy plusz appet, de ha volt egy számomra teljesen jó, egész sokat használt app, akkor ne vegyék már el... Főleg így, az iOS6-os Maps után.
Amúgy jön le nálam is a b4, és forognak a fogaskerekek!!44
(#15748) Totheground: Ennyi pozitívumot én is látok benne, tényleg kéne már neki egy nagy update.
-
joey04
titán
válasz
Ocarina #14604 üzenetére
Erre nincs, de valamelyik podcast-ben hallottam, hogy valamelyik androidos kütyüre már valami kezdetleges (nem publikus, nem xda) dolog van. De talán még az 1.0 ha jól rémlik. De mondták, hogy az is elég, mert onnan már tovább lehet építkezni, csak maga az ios alap kell. De nem igazán mentek bele a témába.
-
joey04
titán
válasz
Ocarina #12035 üzenetére
ezeken én is elgondolkodtam, nagyon szépek. aztán beleástam magam, pár napja megnéztem az s-t, laggol mint a fene (leginkább a browser, meg a képek visszanézése). htc-t vagy samut érdemes venni, ha droid kell. htc minőségibb, a samu meg erősebb. a többi szubjektív, pl slcd vs amoled, stb.
-
válasz
Ocarina #10434 üzenetére
Akkor nem tudok mit mondani. Én pont pár napja voltam a MM-ban, meg is nyomkodtam az újat, és úgy voltam vele, hogy hát igen, a különbség tényleg szemmel látható, sőt, szembeötlő. iPad 2-t használok október óta. Persze, nekem grafikusként amúgy is a pixelekre állt rá az agyam tudat alatt is
-
válasz
Ocarina #10431 üzenetére
Lehet. Használj sokáig iPad 1 v. 2-t, és utána kicsit nyomkodd az újat. Ha akkor sem dobsz egy hátast, akkor nem tudok mit mondani
Bár elég iPhone 4 után megnézni egy iPad 1-2-t, majd utána az újat. Mert ugye, iPhone 4 után új iPad nem nagy durranás,ha viszont régebbi iPad-ot nézel meg retina után, akkor aztán mondja ám egyből az ember szája,hogy bakker, de pixeles.
Na, túlmagyaráztam
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #8047 üzenetére
Csak nem fogják tényleg így hívni
xlife11: mert mégis mit vártál? ennél többet nemtudom, mit nyújthatna az iPad3...Amúgy tabletben elég nehéz dizájn alkotni, mivel ez tényleg csak kijelző+keret...
vadászcsiga: az a +40$ az pont semmi az itthoni 140k-hoz képest...
icecave: asszem ez elég szépen le fogja nyomni a használtpiaci árakat is -
kisbandima
tag
válasz
Ocarina #7991 üzenetére
Holnap itt már valószínűleg meg fogod tudni nézni, ha érdekel: Apple Events
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Ocarina #6998 üzenetére
Tudom, de az még elég béta egyrészt, másrészt meg Androidon is csak azért használom a Swypeot írásra, mert azon a legnagyobbak a betűk. Jórészt még azon is gépelek, nem húzogatok. Márpedig ez iOS-en nincs.
xlife11: Nem maga a csati, hanem az, hogy mondjuk egy iPig tetején ott egy lyuk egy kiálló alumíniumdarabbal. -
Malachi
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ocarina #3944 üzenetére
Először BlackBerry 8520-at használtam helyette (míg el nem lopták...), aztán egy kisebb vakvágány (SE K750@W800
) utána jött a mostani DHD-m. (Ami egyébként remek készülék, ha az ember rászán pár órát akkor simán kihozható belőle a full smooth Sense 3... és azért ez elég vicces, így kb olyan külömbségek vannak sebességben a Sensation-nel szemben, mint az iPhone 4-4S között van most.
Ezen kívül anyagminősége is elég jó, sőt, határozottan jobbnak érződik pl. a 3Gs-hez képest.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #3937 üzenetére
Nekem nem tetszik, főleg hogy utána ha eggyel beljebb lépsz a menübe, akkor már nincs semmi dizájn, csak fekete háttér előtt ott vannak icipici ikonok és a menüpontok....És ha sok alkalmazásod van (bár ugye WP7-re alapból kevés van...), akkor hosszadalmas kikeresni onnan valamit...
És az egész testreszabhatósága annyiban áll meg, hogy lehet egy lockscreen képed, beállíthatod a csempéket és a színüket...
De ízlések és pofonok különbözők... -
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #3933 üzenetére
Én nem váltanék semmiképpen sem iPhoneról, mivel ez ötvözi legjobban a stabilitást, gyorsaságot és sokszínűséget
Ilyen minőségi játékokat más platformon nem találsz és nekem ez eléggé fontos
Jailbreakkel tökéletesen testreszabható lesz a taló, viszont ígyis stabil marad és a dizájnja is valami fantasztikus az egész telónak és az iOSnek is
Az iPhone 4S előtt gondolkoztam egy Sensation XE-ben,de nekem az Android nem túlzottan jön be, bár konkurens oprendszerek közül még a Sense+Android jön be a legjobban,de például a menüje annak se tetszik és a játékválaszték sem megfelelő. A WP7 nekem úgy egyben nem tetszik, sem a csempék, sem a menürendszer, a Marketplacen-en meg elég kevés alkalmazás van.
De ez természetesen csak az én véleményem -
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #1394 üzenetére
Tényleg
Egyből a market-re asszociáltam
Am most néztem, Androidra nincs még hivatalos megjelenési dátum am, de támogatni fogja a Tegra 2-es procikat, mivel elég durva a grafikája elvben és így erőforrásigényes is
Galardo: nyilván, mivel 1.itt van a legtöbb felhasználó 2.itt van a legtöbb letöltés 3. iOS-en van a legkevesebb warez és itt a legnehezebb (najó wp7-en még nehezebb, de arra meg kevés a felhasználó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest