- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gzbotii
nagyúr
csak gondoltam tudok mondani par olyan app-ot ami mindekinek elmegy, lehet ra igeny. A WP7 es Android marketen otthon vagyok en pl tudnek mondani ottani emberkenek olyan app-okat amikt azert erdemes leszedni.
De akkor marad a kotoraszas.
Amugy itt van olyan app ami tudja szamolni az aktualis adatforgalmat?
-
Ragnar95
félisten
Szerintem arra célzott, hogy egészséges életmód ide vagy oda, mégis elkapta a rákot, bár persze ennek nincs sok köze egymáshoz, csak szerintem arra akart utani, hogy bármilyen egészségesen él is az ember vannak bizonyos betegségek, amiknek semmi köze nincs ehhez.
És Steve Jobs ugye elutasította a műtétet, ami valószínűleg megmentette volna az életét, amikor felfedezték nála a rákot a korai stádiumban,de ő inkább az alternatív gyógymódok mellett döntött... -
David75
őstag
Na azt nálam is elérték bőven főleg hogy nem kapott se árcsökkentést se apple a5-öt az új itouch. Ez most elég lehúzás lett. Amúgyis meg kéne reformálni az ipod családot. A shuffle maradhat csak váltsanak színeket mert a mostani választék a leggyengébb. A nano inkább legyen egy 3"-os ios-el (iphone 3g hardver,hvga felbontás) szerintem a mostani áráért beleférne. A classic legyen kisebb vékonyabb és 128gb flash memóriával. A touch helyett meg jöjjön egy olcsóbb iphone. Legalábbis én nekem ez lenne szimpatikus.
Vélemény? ötletek?
-
korpicschess
veterán
Szerinted nincsenek helytálló előítéletek?
Odamész egy medvéhez ha látsz egyet a hegyekben? Igenis el lehet dönteni valamiről, hogy helytálló-e. Más kérdés, hogy milyen szempontok alapján.
Semmi konkrétat senkire sem mondtam, úgyhogy jobb lenne ha befejeznéd amit csinálsz. Ha szerinted szabályt szegek jelentsd aztán le van tudva, viszont nem tudom minek kóstolgatsz.
-
nggabi
félisten
már ne is haragudj, de akit 2000-en néznek élőben legalább megpróbál értelmesen viselkedni...
na jó, majd a kedvedért küldök handrásnak egy bocsánatkérő levelet... csak h megnyugodj...
(#3609) plus44: nem te vagy handrás (reméljük
) én 1 emberre mondtam
véleménytmegjegyzést, míg tegnap itt simán azt olvastam h minden androidos paraszt... akkor meg? problem?(#3611) ux1: tudom hol vagyok ne izgulj. itt, ahol még sose nevetett senki
-
nggabi
félisten
-
joey04
titán
Nem kell ország seggét nyalni, olaszoknál, spanyoloknál semmi pénzért nem laknék. na jó, de van az a pénz.
usa-ban pont a közeg, a kultúra az, ami miatt kimennék. szokásik, az életvitelük, mindenük. és valóban nem tolnak semmit a segged alá, sőt! De ott látnám értelmét a munkának, küzdésnek. és bizony egy olyan országért szívesebben is dolgozok. Bár nekem az is elég lett volna, ha az ősök anno nem jönnek ide németből. Az is sokkal jobb lenne.
persze ez is csak szvsz. Tehát újra: nem azért mennék ki, mert könnyebb lenne boldogulni. Sőt az elején szerintem jóval nehezebb lenne. Meg egyébként is Anglia az esélyesebb most, ott van pár ismerős. -
David75
őstag
Legjobb barátom is kint él egy ideje New York-ban tehát van infóm elég. Én mondjuk európán belül maradnék. De itt Magyarországon tényleg nem bírok rengeteg dolgot elviselni. Főleg az emberekkel van bajom. Na most például rómában hónapokat voltam és pont ezek a dolgok nagyon másak voltak és sokkalta jobban éreztem magam. De hát lehet játszani ezt a kint se fenékig tejfel dolgot de hidd el én tisztában vagyok vele mi van kint és úgy gondolom megéri kimenni.
-
David75
őstag
-
Ragnar95
félisten
Én egy szóval sem írtam, hogy azért más a mentalitás, mert jobb az életszínvonal, a kettő valóban nem feltétlenül áll összefüggésben, bár a mentalitás részben befolyásolja az életszínvonalat, ezt írtam le korábban.
Én is gondolkozom amúgy a kint tanuláson, mert ingyen kimehetnék családhoz egy évre és nemkéne fizetni a középiskoláért se, ami elég jó lenneAngolul már most is elég jól beszélek, de ott tökéletesíthetném a nyelvtudásom és utána ha úgy döntenék, hogy ott szeretnék majd dolgozni, az is könyebb lenne és az ottani egyetemekre való bejutás is
-
Ragnar95
félisten
Én egy szóval sem mondtam, hogy ott mindenki gazdag
Ott is vannak szegények is nagyon sokan, valószínáleg számra többen is, mint itt, de az átlag életszínvonal sokkal magasabb és a mentalitás teljesen más, és igazad van, mindegy milyen gazdag az ember, nem az befolyásolja feltétlenül a mentalitását.
De pl. nemrég jártam berlinben és ott még a hajléktalanok is vesznek bérletet a tömegközlekedési eszközökre... -
Iomega
addikt
"lehetsz egy jó érzésű, melegszívű ember"
Éltem Amerikában, megtapasztaltam az ottani helyzetet, életet és bele is kellett folynom, de ebbe a párírásba viszont nem szeretnék. Csak annyit, hogy szuper volt, és szerencsémre sikerült egész jól bebarangolni. Csak néhány hely ízelítőül. Los Angeles , New York, Miami, Arizona-Grand Canyon. Ja és ami nem semmi volt, autóval szeltük át Amerikát, konkrétan New Yorktól Los Angelesig. Egy életre szóló emlék és kaland. Aki megteheti, annak mindenképpen ajánlom, legalább New Yorkot nézze meg, kihagyhatatlan. Az ottani atmoszféra teljesen más, mint az itthoni.
-
Ragnar95
félisten
Az, hogy itt nálunk mindenkinek az a fontos, hogy minél több pénz jusson a zsebébe és virágzik a feketemunka, az adócsalás, a hálapénz a többi, ami a fejlett nyugati társadalmakban egyáltalán nincs jelen...
Azért is ilyen rossz a gazdasági helyzetünk, mert a munkavállalók nagy része minimálbérre van bejelentve, miközben sokan milliókat keresnek havonta, mégis alig fizetnek adót és tb járulékot, de ugyanúgy igénybe veszik az egészségügyi ellátást és az állami szolgáltatásokat...
Míg Amerikában eszébe nem jutna ilyen az embereknek márcsak azért se, mert ott akinek kevés a fizetése, az nem jogosult minden egészségügyi ellátásra...
májköl: oda pont nem járok, de én csak bevásárló köpontokba/plázákba megyek vásárolni, mert számomra fontos,hogy minőségi cuccokban járjak (de nehogy valaki azt higgye, hogy Armani öltönyben vagy full Lacoste cuccban járok) és nincs kedvem télen a hidegben az utcán mászkálni egyik boltból a másikba
A torrentről pedig annyit, hogy Amerikában is jelen van, csak sokkal kisebb arányban. A nagy népesség miatt ott többen is torrenteznek, mint itt,de ez százalékban sokkal kisebb értéket jelent és ott sokkal jobban büntetik a dolgot.Itt pédául a filmek és zenék letöltése legális, csak a megosztásuk illegális és otthoni felhasználásra a filmeket és zenéket másolni is szabad.
-
sagit
veterán
igazából mi a funkciója? ha otthon ücsörgök haverral mint a videóban a tornácon akkor bent filmezek nem iPad-en...
ha utazok akkor szintén nem hangosítom ki....
kocsiban szintén nem tudok egy ilyet elképzelni, rá kell kötni a hifiretárgyaláson meg pirosban szintén vicc volt
talán feketében
lehet csak a reklám volt bóvli, és egy olyan helyzetet sem tudott mutatni amikor is haszna is lenen ennek a csúcsminőségű kütyünek...
hangzására azért kíváncsi lennék
-
Mr.Csizmás
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest