- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Régi kedvenc.
-
joey04
titán
válasz
Ragnar95 #621 üzenetére
Ezért (is) akar minél inkább eltávolodni a samutól az Apple, hiszen mivel kezdetben igen sok cucc samsung volt az iPhoneban, igen sokat tudtak a koreaiak a megjelenés előtt álló iPhoneokról, méghozzá mindenféle erőfeszítés és stikli nélkül.
------------
Én is mondtam, hogy egy 3,8-4" körüli méret az ideális, az ilyen HD2 féle szörnyek már kicsit nagyok, nem beszélve pl a most bejelentett HTC TITAN-ról, ami 4,7"!
-
pingwin92
aktív tag
-
CoDWaW07
őstag
válasz
pingwin92 #628 üzenetére
ÉS valami olyan módszerral mint ebben a videóban?
-
pingwin92
aktív tag
válasz
CoDWaW07 #627 üzenetére
Ha lesz rá JB, akkor 100%
Szerk.: Nekem egy ideig volt iOS 5 beta 2, 3 és 4 az i4-emen, és bár leginkább/csak a notification centerbe szánt, de máris egy csomó widgetem volt.
Homescreen-re is van már most is egy csomó widget. Szerintem a legjobb a LockInfo + HTC Wetather
-
Ragnar95
félisten
Am ezt most tényleg nem hisze,h másolták, de Handras se komolyan írta sztem, max ha ipari kémei vannak a samsungnak, ami azér elég para...
Am ez az 5,3 col szerintem már f*szság, be se fér a zsebedbe, megfogni is nehéz és fölösleges....Szerintem bőven elég a 4 col, de max 4,5 -
tDr1v3r
veterán
[link] Várjuk az újabb másolatot. ;D
-
GALARDO
addikt
Igazatok van, semmit nem koppint a Samsung.
-
pingwin92
aktív tag
Jó, de akkor is inkább a Galaxy S-ért, a Galaxy Ace-ért, a Touchwiz-ért, meg a (7"-os) Galaxy Tab aljáért.
Ez meg egy teljesen normális mp4 lejátszó. Nem védem én a Samsungot (lsd. 1. mondat), de mindenre ne találjuk már ki, hogy copy, mer' pont ezért utálják az almásokat. -
GALARDO
addikt
Ez már nevetséges.[link]
-
Ocarina
aktív tag
Van fehérben is.
"Nem másolat, mert fekete..." már nem érv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest