Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korpicschess
üzenetére
Legalább mondhatja, mikor megkérdezik tőle: Mit csinálsz éppen? Hát fanok!

-
sagit
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
nekem egy air kéne hurcibálós gépnek.. csak arany árban van

egyéb termék nemnagyon.. ez az ájtács is csak kényszer -
korpicschess
veterán
Egyébként én tényleg kedvelek néhány Apple terméket. Valóban joey20 (és a hasonló fanok) viselkedése az, ami sok felhasználó számára visszataszítóvá teszi az egész márkát.
Úgylátom az önkéntes kereszteslovagot bannolták azért.
-
Ragnar95
félisten
-
joey04
titán
A design maradhat nagyobb kijelzővel is. Na meg ezért volt hülyeség ez a találgatás, hogy vajon 5, vagy "csak" 4S. Ha 4S néven jön, azt fogják írni páran, hogy na csak a 4S jött, de kár. Ha iPhone 5 néven jön, akkor meg nem lenne ez a duma. A sok pletykalap hülyesége ide vezet...
Ez egy értelmesebb cikk. Az utolsó mondat a lényeg szerintem.
-
joey04
titán
-
máyköl
veterán
Ki akar fogadni, mi lesz holnap?

Már szinte 100%, hogy nem lesz semmilyen iPhone 5, csak egy 4S...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
GALARDO
addikt
-
libaháj
csendes tag
Jó a kép, én is csináltam egyet:
[link] -
válasz
üzenetére
Hát ezt fejtsd ki, mert nem értem. Ami már elmúlt, azon már nem igen lehet változtatni, szóval eléggé hihető... de gondolom arra gondolsz, hogy mostanában a világban olyan hihetetlen és brutális gyilkosságok, katasztrófák vannak, hogy tényleg nehezen hiszi el az ember, hogy vannak ilyenek... szomorú :S
-
joey04
titán
Home gomb téma:
“I had the same problem, then somone told me this easy solution to re-calibrate the home button.
1. Press down the iphone power button until the slide to power off comes on
2. press down the home putton hard and hold it down till the home screen appearsand that is it.”
Ez az első megoldás.
2., amit a heti meteorban mondtak: porszívózd ki!
nem vicc.Nekem előbbi nem segített semmit, utóbbi igen, egész sokat. Na nem olyan mint újként persze. Infó még a témával kapcsolatban, hogy vissza lehet vinni ilyen hibával gariba, cserélik a készüléket.
-
mondomén
őstag
Keresek egy képet, de nem találom sehol. Jellemzően HTC telefonok kép galériájában láttam eddig. Bal sarokban lévő szemüveges csajról van szó.
Valaki nem tudja honnan lehetne leszedni? -
GALARDO
addikt
Most akkor mi van?[link]
-
máyköl
veterán
Ki hol nézi kedden a keynote -ot? Szifon? Handras?
-
máyköl
veterán
Tényleg jobb hangja van az I4 -nek.
Azért kérdeztem csak, mert egy osztálytársam vett egy shuffle -t. Egy másik osztálytársamnak meg van egy 3G -je, és mikor meghallgatott rajta egy zenét, állította, hogy az ő 3G -je jobban szól... -
kutkut
addikt
Úgy emlékszem, olvastam valahol, hogy a iPhone 3G-nek nincs rossz hangja, legalábbis jobb, mint a következő iPhone-oké. A 3G-ben még valamilyen Wolfson chip van, a 3GS-től kezdve áttértek vmi másra, ami elvileg gyengébb. Néhány iPod-nál is lecserélték a Wolfson chipet, de hogy a legújabb shuffle-ben milyen van azt nem tudom...

-
r4z
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A Shuffle-ön szerintem nincs is hangszóró

A DAC-ban lehet különbség, szerintem máyköl arra gondolt.
-
máyköl
veterán
Melyik szól jobban? Egy iPhone 3G, vagy a legújabb iPod shuffle?
-
tDr1v3r
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
GALARDO
üzenetére
Gondolom ez egy vagyon lesz
De nekem elég lenne egy ilyen is 
-
GALARDO
addikt
Nekem kell egy ilyen!

plus: Hidd el, tudnám (
hová) mire használni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Ragnar95
félisten
Nem volt még.
A Shuffle-nek én sose láttam értelmét, egyszer volt (najó még megvan vhol
) egy Shuffle-öm, mert apám kapta ajándékba, de a kijelző nélkül nem vmi nagy élmény, oprendszer nélkül az Apple érzés se jön át és mivel nem is szól kiemelkedően, így nem éri meg azt a kb 50%-os felárat egy kijelzős mp3-mal szemben.
A Classic heyét pedig simán átveszi a 64gigás Touch, ami bár drágább, de jóval nagyobb a tudása és szerintem a 64 giga is elég jó sok film/adat tárolására
-
máyköl
veterán
Nem tudom volt -e már...
-
joey04
titán
Egyébként visszatérve a Home gombra: Elkezdtem hallgatni a Heti meteor podcastet. fb2 és angelday csinálja, főleg mac, fotó, stb a téma, meg valami off, pl film. Józsi is panaszkodik az i4-en a Home-ra. Majd a későbbi adásban (6-7 rész lemaradásom van) lesz még szó róla ahogy olvastam.
-
joey04
titán
Egyébként ja, gyűlölök borotválkozni... de idáig nem nagyon fajul a dolog, nehéz meló megszabadulni tőle.

Az a Touch elég szarnak tűnik. Igaz, csak egy volt eddig a kezemben, és nem is figyeltem erre különösebben, de nem tapasztaltam ilyet.

------------
Minden perccel több tartalom a Store-ban
Alleged iPhone 5 cases pop up at AT&T stores, thinner and wider
-
nggabi
félisten
legyen már karácsony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
máyköl
veterán
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy utángyárott kijelző van benne, mert volt egy kis balesete a cuccnak. Főleg így, hogy használtan vetted, és nem ismered az előéletét a készüléknek...
-
máyköl
veterán
Legyen már kedd...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen volt. Persze, első pár napbnan "ottalvós sorok voltak", utána pár hétig meg "odamentél nyitásra, és vagy bejutottál estig, amig zártak, vagy nem" szitu volt. Persze, nem mindenhol volt így. Kinek mit ér meg. Nekem nem érte ez meg csak azért, hogy az elsők között verjem magam a topikban, hogy i4-em van. Azt meghagyom az infantilis vérpistikéknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem vicc.