Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpwoeiruty
tag
-
GALARDO
addikt
iPhone használók! Tudtok valamit a March of Heroes nevű játékról?Nagyon patent kis játék, jöhetne már.
-
nggabi
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
uhhh tééényleg sóder klubb
ott a pont... nekem kől silverlight 
áhh inkább bekapcsolom a TV-t

am ha már JB régebben nem arról volt szó h az "alma a legjobb out of the box" és "nem kell hegeszteni"?
(nem úgy mint a sz@r szamszungot) -
irgum
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ne csak a kommenteket olvasd el. Na mindegy!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát a Barátok közt, meg a Showder club? Nem is beszélve a maunika sórul....

Igazából abban egyetérthetünk, hogy a platformok közötti harcban folyamatosan a júzer szív....
Ha valamit éppen megnéznék és nem tudok, mérges vagyok és nem vigasztal, ki áll éppen nyerésre...
Az oldalak üzemeltetői szintén szívnak, mert vagy dönteniük kell egy platform mellett, vagy több verzióban föltenni ugyanazt... egyik sem igazán jó... -
irgum
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem lesz flash iosra, hanem az adobe csinál valami fordítót. Ők alkalmazkodtak az apple nyomására. Nekem ez jött le a cikkből, bocsánat!
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
végre egy közös pont
a silverlight legalább senkinek sem hiányzik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó max kuckucnak amikor az rtl közvetíti a piripócs-apajpuszta meccset

-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azon az 5-6 oldalon amit rendszeresen látogatok, nincs flash, nem kell fehérséget néznem. Ha állandóan a videómegosztókat lesném, akkor biztos nekem is csípné a csőröm, hogy nem lehetséges, de így sz*rok rá

1278 a személyeskedést szerintem inkább hanyagoljuk
-
irgum
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Lassan szivárogtatnak almáék.

-
ForRedGlory
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát az csak májkroszoft kisdede, nincs semmin sem windowson kívül.

irgum: mégis mit is nyerne meg? Ez inkább pont fordítva van. Jobsról majd leesett a gatya, úgy kürtölte a világba, hogy flash szar, nem lesz ios-en, erre fel most mégis lesz? Akkor most ki nyerta a "háborút"? Nálam ez azt jelenti hogy beteszik a flasht kicsit módosítva, hogy elismerik a szükségességét, és itt leginkább az userek nyernek, meg az Adobe...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az a baj, hogy silverlight még androidra sincs és van olyan oldal, ahol jól jönne...
iOs ra van? vagy legalább WP7-re? -
pingwin92
aktív tag
Húú de fossátok a hsz-eket...

Amúgy a sok kis MindenenMegsértődömGyreknek
üzenemüzeni Winston Churchill: "Mnden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
irgum
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Amúgy mintha egyre ritkábban találkoznék azzal a jelenséggel.
ForRedGlory: az megse fordulhat a fejedben, hogy tényleg megnyeri az apple?
-
kutkut
addikt
Mondhatom?

Azért nekem az elég fura lenne, ha a beállításokból kéne bekapcsolnom a wifit... Szóval, szerintem kell oda az a JB. + a kicsi kijelző miatt is tárgytalan... De a legnagyobb baj a Safarival van. Amúgy, nagyon okos böngésző, csak az szvsz vicc kategória, hogy nem lehet növelni a betűméretet... Alig lehet elolvasni Mobilarenán egy cikket, mert olyan kicsik a betűk. A flasht most nem is említettem.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Nem is értem hogy nem tud hiányozni az embernek."
Csak azért írok, hogy legyen már egy ilyen példa is, nekem sem hiányzik a flash, abszolút nem nézek olyan oldalakat, ahol van.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Hogyhogy a MÁV Start honlapjával példálózol?

-
irgum
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A video az tényleg gáz. Ehhez annyira nem értek, de tudom hogy a flash még pc-n is instabil tud lenni. Youtube videók mennek, talán őket kéne követnie az általad felsorolt oldalaknak. Elvégre a legnagyobb videomegosztó, csak tudnak valamit.
Nekem a flash-ról a reklámok jutnak eszembe, az meg idegesítő és feleslegesen zabálja a mobilnetet.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Puffin.
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nézd a jó oldalát... jutubon minden videó egyforma
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
A flash hiánya is fájó lenne, de leginkább olvasok, weboldalakat és könyveket, ahhoz nem annyira fontos... alapból a Tabon is letiltottam, hogy ne töltsön be fölöslegesen, ha nem kell...
A probléma inkább az, hogy sokszor hiába tudná, az oldal nem számítógépet észlel, hanem mobilt és ezért alapból azt a verziót adja. Pl. a MÁV Start oldala a térképet nem is hajlandó elküldeni....
" Az ön készülékére később készül el a verzió" a hibaüzenet nagy vonalakban. -
ForRedGlory
félisten
Jaj maradj már. Akkor ebbe most beleszólok, mivel azért képben vagyok, jó pár hónapja nyüstölök egy ipad2-t. Mi az az ok, hogy nem kell flash ios-ra? Komolyan érdekelne. Nekem marhára hiányzik, hogy pl nso.hu-n nem tudok minden videót lejátszani, különböző oldasak beágyazott videói meg sem jelennek, stb... flash nélkül a web böngészés nem sokat ér... Nem is értem hogy nem tud hiányozni az embernek. Kíváncsi lennék hogy nézel meg egy olyan videót mondjuk nso-n, ahol a videó helyén egy nagy fehér semmi van...

-
irgum
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Látod ha te azért nem váltasz mert neked túl nagy a kijelző, azt értem. De akik ilyen marhaságokkal jonnek, hogy pl túl zárt, nincs flash stb, (oka van hogy miért) azokat nem értem. Kb 1 év ipad használat alatt kb ha 4-5 alkalommal nem tudtam megnyitni flash miatt weboldalt. iPhont is törtem régen, de rájöttem hogy nem éri meg.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Bármikor váltanék, ha olcsóbb lenne, nekem egyszerűen nem ér annyit. /iPadre gondolok a Galaxy Tab helyett/ a mobilok nekem internetezésre már túl kicsik.
Ha lenne Apple tábla 7"-os méretben és hasonló áron, mint a GTab, biztosan meggondolnám, melyikkel járok jobban.... Jelenleg a hasonló tudású Apple termék ebben a kategóriában sokkal drágább...[link][link] ráadásul nagyobb is, bár a kiegészítők olcsóbbak gyakran, ez előnye... -
irgum
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én megértem mindkét oldalt, mindenki azt szereti amihez hozzászokott. Énse váltanék androidosra, mint ahogy ti se fordítva.
Na most szakad le a mennyezet

#1246 pontosan azt gondolom

-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem nincsenek előítéletei a legtöbb embernek....
Azt gondolod, hogy ha valaki ájfont lát a másik kezében már eleve más szemmel nézi?
Manapság mindenki nagy és érintős mobilokat használ, messziről nem is veszed észre éppen melyik... Általában nem is érdekel.... Egy hetes BMW már feltűnő, de egy ájfon legföljebb csak közelről....és akkor sem túlságosan... Ha vonaton/buszon valaki tapizza mellettem a mobilját, rá se nézek, a sajátom nyomkodom... -
Bling95
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
3 napja nézegetem ,de egyszer bejön máskor nem... egyszerűen képtelen vagyok eldönteni
joey: ez nemrossz egyébként, viszont nem túl nehéz a tapadós gumit zsebbe csusztatni?
-
Bling95
őstag
na jó beszéljünk másról
ki milyen tokot használ, másik topikba kicsit offnak éreztem, itt folytathatnánk a témát
szerintetek ez mennyire fér bele a farmerzsebbe??
vagy kinek melyik tok tetszik a legjobban iphonera?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- darkFlash CF8 Pro
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ott a pont... nekem kől silverlight 
(nem úgy mint a sz@r szamszungot)

így jó?