- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #184903 üzenetére
Ramot bővítettem puton pénzért ,már itthon is van 32gb mert ma vettem át az Aqua-ban...
5500Xt egy RX 580 szint kb. ami ráadást 8gb gddr6-os kivitel ,simán jó FHD magas beállítások mellett játékra ,de ez iMac amit munkára szánok és asztali felületre bőven elegendő ,sokkal több tartalék van benne mint egy Apple M1 grafikus vezérlőben.
a 10. generációs 10700k t meg nem kell bemutatni ,nem kis pályás ,ha ismerős az első generációs i9 9900k ,na ez annak a fejlesztett változata jobb teljesítménnyel és hőfokokkal.
Maga az ára meg Apple ,semmi újdonság nincs benne ,ez ennyibe kerül ,ez az ára ,nem a bizonytalan emberkéknek találták ki akik a fogakhoz verik a garast és a spórolás a rögeszméjük.
Ez egy munkagép ,amivel az árát valószínűleg maximum 2 hónap alatt visszakeresem ,ezek mellett mindig is egy ilyen gépre vágytam ,amit összehoztam tisztességes munkából ,nem lopott pénzből.
Van már egy ARM alapú M1 Macbookom amivel nem igen tudom kihasználni a Pro Logic és az apollo hangkártyám uad adottságait ,de ezzel kifogom tudni 100%-osan mert még mindig a bevált munka programok az Intelt preferálják jobban.
Nem kell rosetta ,és nincs félig megírt programozás ,fullon használhatom a gépet egy bika erős cpu val ,kielégítő vga val egy gyönyörűszép 5k s 27 colos retina kijelzőn.
EnnyiGergőke88
Igen ,majd vlmikor 2026 tavaszán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Unifi Dream Router (UDR) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest