- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
-
manchester85
veterán
válasz
rOwLeY #37175 üzenetére
Elképzelhető. Ettől függetlenül csak önmagamat tudom ismételni: ha bármi esélyed is van hivatalos garanciára, azt csak a T-mobile-nál tudod érvényesíteni. Ergo, vagy bemész, és utánajársz, és bízol benne, hogy serial szám alapján, a vásárlási dátumot leellenőrizve garanciáztatják, vagy cseverészhetünk még erről naphosszat, és nem lesz megoldás a problémádra.
Abban biztos lehetsz, hogy a garanciád nem a te vásárlásod napján indult. Ha T függő, akkor valaki a T-nél megvette, és az a garancia kezdete, fogd már fel.
-
manchester85
veterán
válasz
rOwLeY #37173 üzenetére
Karácsonykor én is ki szoktam bontani a dobozt, amit kiveszek a fa alól.
Az egész történet zavaros. Az előbb még volt előző tulaj. Akkor most mi az igazság? A GSM bolt számlájának mi köze az Apple-höz? Ha én eladok valamit, és adok róla számlát, onnantól él neked az Apple garancia?
Így nem tudunk neked segíteni, de tulajdonképpen nekem mind1 is, mit csinálsz.
Amúgy a legegyszerűbb, ha bemész a T-hez. Ha T függő, akkor max ott van garid, sehol máshol. Ott meg úgyis kiderül minden.
-
manchester85
veterán
válasz
rOwLeY #37162 üzenetére
Akkor jól átb*sztak. Nincs is iPhone szerviz Magyarországon.
Reseller-ek vannak, mint a Starking, iStyle, stb, de ezek iPhone-t neked nem vesznek át, csak Mac-eket vagy Touch-ot. Ha T-s, és van még rá gari, akkor a T szervizeli. Ha nem a T szervizeli, akkor senki, max 3rd parti szervizek, mint az appsolute vagy az i-doki, pénzért.
-
runner 125
nagyúr
válasz
rOwLeY #37046 üzenetére
Csak arra.
Restore-t csinálsz, visszaállítod gyárira és már ok is.
..én ma adtam be ház repedés miatt garis cserére a 3GS-t, szó nélkül elfogadták, s mondta, h cserélik a készüléket max. 14 nap alatt.
Fel akart ajánlani egy 5800-at cserekészüléknek, mert h csak 1 iPhone-juk van, de mondtam, h akkor inkább kihúzom nélküle. -
Kommy
veterán
válasz
rOwLeY #37016 üzenetére
Nyisf meg a cídia-dat és ha felül zöldel ki van írva a 4.0-as rendszer akkor vissza tudod rakni, csak annyit kell csinálni, hogy aC:\Windows\System32\drivers\etc\hosts (Windows) vagy /etc/hosts (mac)-ben a host fájlba be kell írni a következőt: 74.208.10.249 gs.apple.com , utána indítsd újra a gépet. ezután intues-ban shift + restore és a letöltött 4.0-as fw-t visszarakja , de kiírhat egy hibaüzenetet 1015-ös kóddel ekkor a recboot, vagy a tinyumbrella programmal lehet kivenni a telefont recovery módbol. ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok, ha tudok.
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- VMware
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest