- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Donatto #3919 üzenetére
/me sikítva rohan...
tényleg 190 játékkal akarsz játszani? az odaver, vegyél egy netbookot rá. bocsi de azért egy pdanak vannak korlátai, alapvetően nem játékra született még ha annak is állítják be. de ez már ízlés dolga, nekem 5 oldal app van,igaz nincs teljesen tele, az 5. de a felét se használom rendszeresen, csak alkalmanként. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Donatto #3662 üzenetére
Talán azért, mert ahhoz még telepíteni is kéne egy témát?
Cydia-ban elnavigálsz a Sections részbe, és ott megkeresed a ThemesXY részt... aztán telepíted ami neked tetszik.
Ennél többet én nem tudok segíteni, egyszer kipróbáltam aztán le is szedtem, nekem fagyasztotta a telefont. Ha továbbra sem megy, ajánlom a #3623-at.Légyszives legközelebb kevesebb írásjellel a végén, köszönjük.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Donatto #3621 üzenetére
esetleg a barátodat próbáltad már? Katt
#3622:
1. nincs baseband nélküli a 2.1 ből nem is kellfelrakod, quickpwn, ha windowsod van csak ezt használhatod. pwnolod.
2. Leszedted a baseband nélküli 2.2 softot, aztán felteszed ahogy írtad shift+restorral. És tényleg ennyi. azért írták hogy ne rakja fel a sima 2.2-t aki frissíteni akar mert frissíti a basebandet is de ugye te egy custom firmware-t raksz ami ezt kihagyja.
szóval ne aggódj, simán menni fog így
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Donatto #3461 üzenetére
Hát annyit ide nem írok
Itt van képekben, remélem érthető.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Donatto #3421 üzenetére
MSN-en ilyenekkel nem foglalkozok, bocs. Olvass utána, ha végképp nem megy (pedig szerintem egyszerű, csak kicsit kell utánaolvasni), akkor menj fel a szifon.com IRC-re és kérdezz. Ha utána sem világos, akkor a honlapjukon baloldalt van egy ilyen rész: "iPhone Szoftveres Javítás" na azon a címen kapcsolatba lépsz velük, és szervízelés keretein belül egyeztettek.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Donatto #3419 üzenetére
A 2G az első generációs!
Ez esetben frissítheted 2.2-re, baseband 2G-nél (2G itt nem a generációt jelöli, hanem hogy csak 2g-s hálózatokon megy. Ergo első generációs szifon) nem változott. QuickPWN-t ráereszted, activate és unlock opciókat be kell jelölni. Ha installert és cydia-t is akarsz, akkor bejelölöd azokat is.
Ennek következményeként lesz egy független, aktivált szifonod, amelyen nem lesz magyar nyelv. Ezt úgy tudod feltelepíteni, hogy Cydia-ban hozzáadod a szifon.com source-t, majd felteszed a 2.2-höz való magyarítást. Erről további infó itt, előbbiekről pedig itt és itt. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Donatto #3417 üzenetére
Ok, akkor összegzem mire következtettem Én, hogy mit szeretnél megtudni?
Tehát adott egy iPhone 3G ami jailbreak-elve van, feltetted rá a szifon.com féle magyarítást, turbosim-mel használod és nem tudsz rá játékokat telepíteni. Pontosabban úgy gondolom, hogy crack-elt játékot nem tudsz rárakni.
Most pedig azt kérded, hogy ha frissítesz 2.2-re, akkor jailbreak és magyar menü elveszik, plusz nem fogod tudni használni turbosim-mel.Jól értettem?
Legközelebb fogalmazz pontosabban!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest