- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
DeepDish
őstag
válasz
k2iller42 #2385 üzenetére
Igen en is ezt keresem pc vs iphone 3g netmegosztas, de mukodo leirast meg nemtalalmta es se imodem, se netshare nem megy nekem?!
(#2384) tojas-84: Nekem megy , azt irja ki, hogy swirlymms 1.2 licensed , gondolom legujabb, mivel elotte ratoltam, de T-Mobileval nem megy MMS es mar tobb ember is panaszkodik! Ne
tek muxik?
-
horn3t
tag
válasz
k2iller42 #1384 üzenetére
húúú az szívás....
hátennyit a nagy cégről
én néha kicsit lötyögtetem a telefont, hátha alrébb megyEMBEREK!!!
senki nem rakott még fel invisible shieldet???
mert én a hátulját nem tudom felilleszteni, és már egy üveg lötyi elment, annyiszor próbálkoztam....
előlapja se igazán pontos...ésvalami fúrcsa ragya van néhol, pőedig mindenhonnan kinyomkodtam a levegőt meg mindent
help me pls aki használt ilyet -
GuguGuru
tag
válasz
k2iller42 #574 üzenetére
mit csodálkozol, egy iPhone tulajdonos csak ne írkáljon olyanokat hogy "nevet"
Mondom, ha nekem meglesz, utánanézek ennek a szótárügynek... de félek, jailbreak mindenképp kell... ugyhogy majd meglátjuk... azt mondják lassan jön a 2.1 remélem abba már megcsinálják a kikapcsolást...
-
macikos
addikt
válasz
k2iller42 #526 üzenetére
Nem tudom, hogy mit (bocsánat a kifejezésért) szerencsétlenkedtek. Amikor írjátok be a szavakat, akkor a javasolt szónál megjelenik a buborék sarkában egy X. Ha erre rányomsz, akkor nem fogadja el a szót. A szótár tanulja a szavakat, tehát egy idő után már a helyes szavakat fogja felajánlani.
-
Ulkesh
őstag
válasz
k2iller42 #417 üzenetére
" De sehol men találom az msnbe való belépési lehetôséget."
Felül beszédbuborékra ráböksz, akkor jobb felül megjelenik az Add service gomb. Ott tudsz egyéb accountot beállítani.
------
A Stock-al ne próbálkozzatok, nálam azért volt adat, mert az egy régi lekérdezés volt.
A friss adatokat a Yahoo nem adja ki számszerűsítve (a Stock a Yahoo-ról veszi ezeket az adatokat).
Fél órát próbálgattam, de semmi eredmény. -
Ulkesh
őstag
válasz
k2iller42 #411 üzenetére
"le is töltöttem a Palringo nevű programot, aminek a leírásában olvastam a Windows Live Messenger támogatásról, de valahogy sehogysem sikerült még beállítanom, valaki használ ilyet?"
Regisztrálj be a Palringo oldalán, ha ezzel megvagy, akkor a program fel tud jelentkezni és onnantól beállíthatod a többi accountodat is.
"az EURO árfolyamok kiírására van már valami megoldás?"
346-os hozzászólás
-
Ulkesh
őstag
válasz
k2iller42 #334 üzenetére
"Most nézegetem a telefonkönyvet, megmondaná valaki hogy hogy lehet névre rákeresni?"
Vagy oldalt a sávon ráböksz a betűre amivel a név kezdődik és odaugrik, vagy a lista legtetején ott a Search mező.
"kicsit furán rendezi a neveket"
Ez alatt mit értesz?
-------------
"nekem nem írja ki az árfolyamot, pedig beírtam amit mondtál. a grafikont behozza faszáúl. miért lehet ez? "
Beírod az eurhuf=x-et alul megnyomod hogy Search, a találatot kijelölöd és kész.
Nálam működik. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
k2iller42 #319 üzenetére
Stocks=részvény árfolyamok
jelöljd ki az adott album összes zeneszámát, utána jobb gombbal kattints az egyiken, Get Info és ott az első fülön dupplakatt az Album Artwork-re és add meg neki a képet fájlból. Ha iTunes Store-on regisztrálva vagy, akkor automatikusan le tudja tölteni onnan az albumborítót (feltéve, ha fent van az album az Apple-nél). SSL-t szerintem kapcsold ki a beállításoknál, nekem pl. az Enternetes fiókom csak így ment, igaz nekem a varázsló a beállítások ellenőrzése után automatikusan kikapcsolta, mert csak így ment.
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Robogó, kismotor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest